Leiderschap
Video

Ontdek en ontwikkel uw ondernemerstalent

1 Module 0 Hoofdstukken 5 Lessen Gemiddeld

Over deze training

Bekijken

Inhoud training

Nog niet klaar

Ondernemerschap vlog 1

Dit is de 1e vlog over ondernemerschap in een reeks van 5. Hoe zet ik een onderneming op of hoe bouw ik een onderneming verder uit. Gebruikmakend van het boek "De One minute Ondernemer" van Ken Blanchard.

Ondernemerschap vlog 2

Dit is de 2e vlog over ondernemerschap in een reeks van 5. Hoe zet ik een onderneming op of hoe bouw ik een onderneming verder uit. Gebruikmakend van het boek "De One minute Ondernemer" van Ken Blanchard.

Ondernemerschap vlog 3

Dit is de 3e vlog over ondernemerschap in een reeks van 5. Hoe zet ik een onderneming op of hoe bouw ik een onderneming verder uit. Gebruikmakend van het boek "De One minute Ondernemer" van Ken Blanchard.

Ondernemerschap vlog 4

Net iets meer doen!! Dit is de 4e vlog over ondernemerschap in een reeks van 5. Hoe zet ik een onderneming op of hoe bouw ik een onderneming verder uit. Gebruikmakend van het boek "De One minute Ondernemer" van Ken Blanchard.

Ondernemerschap vlog 5

Pas op wanneer je groeit! Dit is de 5e vlog over ondernemerschap in een reeks van 5. Hoe zet ik een onderneming op of hoe bouw ik een onderneming verder uit. Gebruikmakend van het boek "De One minute Ondernemer" van Ken Blanchard.
Pen
>