Verhalen van ondernemers
Video/Audio

Verhalen van ondernemers

4 Modules 0 Hoofdstukken 48 Lessen Makkelijk

Over deze training

Dit onderdeel bestaat uit de verhalen van ondernemers die ik verzameld heb tijdens mijn interviews voor de Podcast voor DGA's, de Podcast voor en door ondernemers!

In module 1 vind je de vimeo-bestanden met een korte samenvatting in tekst.
In module 2 staan de Podcasts nog een keer maar dan alleen met audiobestand vanuit Soundcloud.

Daarnaast heb ik regelmatig wat ondernemers in de schijnwerpers gezet en deze mini-interviews zijn ook zeker het kijk en luisteren waard. In module 3 vind je deze video's.

Bekijken

Inhoud training

Bonusmateriaal

In gesprek met Eva

In deze vlog interview ik Eva Vanbijlevelt. Op dit moment de meest markante ondernemer van Dronten. Hoe knap is het als een ondernemer zich kwetsbaar opstelt. Kijk tot het eind met mooie quotes!!

In gesprek met Ynte

Met zijn bedrijf AVPRO is hij nu 40 jaar actief in Dronten en ver daarbuiten. Wat zo knap is aan, de zeer bescheiden, Ynte is dat hij en zijn bedrijf gaan voor continuïteit. Zijn bedrijf kent eigenlijk geen diepe dalen en ook geen hele hoge pieken. Daarnaast is Ynte zeer maatschappelijk betrokken. Naast interne stagiaires is hij ook extern altijd zeer behulpzaam met AVmiddelen bij de meeste evenementen in de Gemeente Dronten zoals de Intocht van Sinterklaas en de SamenLoop voor Hoop in Dronten.
Pen
>