Als je niet najaagt wat je wilt, zul je het nooit hebben

Als je niet najaagt wat je wilt, zul je het nooit hebben

Ja ja, ik hoor je al denken. Dus alles wat je najaagt, alles wat je wil kun je dan bereiken? Nee, dat is het andere uiterste.

Ik geloof dat als je echt iets wil, dat je er voor mag gaan. En misschien moet je er dan wel voor gaan. En weet je? Als je dat doet dan is de kans dat je ontvangt wat je wil volgens mij gewoon groter.

Is het een 100% garantie? Nou, die gaat me wel wat ver. Maar de kans is wel heel groot.

Kortom, als je wat wil, dan moet je aan de bak. Dan mag je het najagen. Jagen, dat betekent strijden, dat betekent vooruit, dat betekent gas geven. Dat betekent misschien ook wel op tijd hulp vragen en aanvaarden. Als uit de kast halen om je doelen te halen. Alles!

Want als je niet najaagt wat je wil, zul je het nooit hebben of halen.

Wat wil de komende maanden bereiken?

Hoe ziet dat najagen voor jou eruit?

Heb je nog hulp nodig of red je je wel?

Als je wil dat ik eens met je meekijk en naast je mag staan als jouw mentor dan nodig ik je uit om een afspraak met elkaar te maken. Kijk maar eens op https://corspronk.nl/dga_mentor/ voor meer informatie en hoe ik je kan helpen.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>