Podcast voor DGA’s – dé podcast voor en door ondernemers

Wat heb jij eraan als DGA?

De Podcast voor DGA’s is dé manier om jezelf in een ontspannen sfeer aan andere ondernemers voor te stellen. Ze leren de persoon achter de onderneming kennen, “de vent achter de tent”, waardoor het vertrouwen stijgt en de gunning makkelijker tot stand komt.

Daarnaast help je met jouw podcast (on)bewust een grote groep ondernemers die even vastlopen, het water aan de lippen staat of een extra duwtje in de juiste richting zoeken. Bij het horen van jouw verhaal of voorbeelden die genoemd worden zullen ze zich gemakkelijk kunnen identificeren en zich spiegelen hoe zij met dit onderwerp om (kunnen) gaan.

Wat krijg je ervoor terug?

De ondernemers die naar je podcast luisteren zullen zich vereenzelvigen met jou en je verhalen. Ze herkennen zich in je manier van denken en zullen daardoor meer vertrouwen in jou en het eigen ondernemen krijgen.

Wat je ook zult ontdekken is dat je andere DGA’s/ondernemers weer op gang en verder helpt. Ongemerkt zullen ze verbaasd zijn dat zij niet de enige zijn met dit probleem of situatie waarover jij praat. En…doordat je niet aan het verkopen bent, verkoop je jezelf vanzelf.

Velen gingen je voor, dit zijn hun argumenten waarom zij mee deden en wat het heeft opgeleverd.

Bert werd in de weken na de podcast door allerlei ondernemers uit zijn netwerk aangesproken en geroemd om zijn moed om zo open te zijn. Dit verstevigde het vertrouwen wat hij kreeg.

Pieter: “Hoewel ik het, vooral omdat het heel persoonlijk is, spannend vond ben ik dankbaar dat je me uitdaagde, scherp zette, verleidde tot uitspraken en me zelfs even emotioneel kreeg:) Gaaf om te ervaren hoe je door vraagstelling een probleem of lastige situatie bespreekbaar krijgt en daardoor waardevolle inzichten biedt. Was een serieuze toevoeging aan ondernemen door de inzage die je geeft aan jezelf en je onderneming. Het deel wat je niet “zomaar” blootgeeft. Was verrast door het aantal mensen die het gehoord hebben”.

Johan: “Cor Spronk kan je leuk met een paar vragen heel jouw ‘#Why’ uitdiepen. Je krijgt gelijk beeld van wat je drijft en van veel relaties kreeg ik positieve reacties. Je staat weer duidelijk op de kaart. Ja en ons Waal verdient natuurlijk als ondernemend familiebedrijf die aandacht “

Tony: “Ik herinner me ons enerverende gesprek nog goed . Was erg leuk om te doen en kreeg er enthousiaste reacties op. Raad andere ondernemers aan, om ook kennis met je te maken. Als interviewer weet hij de juiste vragen te stellen en ik voel(de) me daarbij altijd ontspannen en comfortabel. Natuurlijk is Cor goed voorbereid, al blijft er ook voldoende ruimte voor flexibiliteit en spontaniteit, mocht het gesprek een (bepaalde) wending nemen”.

Jacqueline: “Wat een mooi, open, eerlijk en passievol gesprek. Een gesprek wat mij raakt”.

Wim van Mourik: “Leuk om te doen en waardevol om te hebben voor nu en ook voor later….. #geschiedenisschrijven”.

Kijk en luister voor meer mooie voorbeelden op: https://www.corspronk.nl/podcast/ 

Hoe werkt dat, zo’n podcast?

In deze wekelijkse podcast interview ik ondernemers zoals jij en ik. Misschien niet de bekende en “meest succesvolle” ondernemers die je op TV ziet, maar de ervaringen van een autohandelaar, aannemer, groenteboer, cateraar of installateur. Soms met 2 en soms met 600 personeelsleden. Verhalen van ondernemers waarmee jij je direct kunt identificeren. Verhalen waarbij je denkt en voelt: Ik ben dus niet de enige die dat heeft (meegemaakt).

Format

Cor Spronk interviewt de DGA / ondernemer. Het geschied in ontspannen sfeer en de luisteraar krijgt het gevoel dat hij/zij bij hen aan tafel zit. De ondernemer krijgt de gelegenheid krijgen om zijn bedrijf te promoten, maar het gesprek zal vooral gaan over de ondernemer zelf, zijn drijfveren, zijn successen en de fouten die hij maakte en wat hij daarvan leerde.

Zo leert de luisteraar je op een hele natuurlijke wijze kennen, vertrouwd en persoonlijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor jou.

Investering
bijdrage in de kosten

Duur podcast maximaal 50 minuten
Bewerkingstijd per podcast ongeveer 12 uur

Investering
voor bedrijf: € 950, of € 500, exclusief BTW
Op het bedrag van € 950, kan een “corting gegeven worden van € 450, gegeven worden indien het bedrijf de Podcast op haar eigen website vertoond met bronvermelding www.corspronk.nl en de podcast op haar eigen social mediakanalen verspreid met een tag naar de bedrijfspagina van ons.

Wil je meer leren?

Lees dan onderstaande artikelen ook eens

>