Wil jij een programma op maat die aansluit op jouw wensen?

Door mijn eigen kennis en kunde via een programma aan jou beschikbaar te stellen zorg ik ervoor dat jij je (persoonlijke) doelen haalt.

Één ding is zeker: ELK programma gaat jou helpen om de “lol” in het ondernemer te houden of weer terug te vinden, 100% gegarandeerd!

cor spronk:

Ondernemen is het mooiste wat er is

Maar niet altijd heel gemakkelijk. Soms loop je vast en weet je even niet hoe je verder moet, of voel je gebrek aan motivatie. Dan is het fijn om in vertrouwen je verhaal te kunnen delen met een ervaren collega die een periode jouw mentor kan zijn. Een hulpvraag te kunnen stellen en te sparren. Om nieuwe inzichten te krijgen, zodat je jezelf en je onderneming weer op de rit krijgt of in een versnelling.

Mijn kracht ligt onder andere in mijn bedrijfskundige kennis, ruim 30 jaar ondernemerservaring en het inlevingsvermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is. Maar ik ben wel een ervaringsdeskundige op vele fronten. In situaties die ik zelf heb meegemaakt en wat ik in mijn rol als mentor heb mogen ondersteunen bij andere ondernemers.

hoe kan ik jou en jouw bedrijf ondersteunen?

Adviezen komen voort uit wat gewerkt heeft tijdens vergelijkbare situaties

Ik zie een nieuwe stip aan de horizon
voor jou en jouw bedrijf

Duidelijke en op maat gemaakte
programma's met resultaat

Offline en online

100% ONDERNEMEN

Loop jij tegen muren op en wil je een doorbraak creëren?

Wil jij alles uit je onderneming en jezelf halen?

En meer resultaten behalen?

Wil jij voor de 100% gaan?


In dit kort maar krachtig programma die 3 maanden duurt krijg je inzicht en handvaten hoe je wel je volle potentieel kunt gaan leven. Hoe je weer 100% kunt gaan ondernemen!.

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Wie ben ik eigenlijk en passen mijn kwaliteiten en drijfveren nog wel bij mijn werkzaamheden? Waar sta ik nu?

Waar wil ik heen en kan ik dat?

Ik wil weer (of meer) lol in het ondernemen krijgen.


In dit programma die 6 maanden duurt zorgen we dat we een goed begin maken. Misschien wel een nieuw begin........

EEN MAANDELIJKS UPGRADE GESPREK

In dit programma komen we elke maand 2 uur bij elkaar, waarbij ik je help met de dingen die je op dat moment wilt bespreken of die ik zie/waarneem.


Ik geef je (on)gevraagd advies en heb maar één doel: dat jij “lol” in het ondernemen houdt.

mijn belofte aan jou

Je leert de 5 fasen in de levenscyclus van een bedrijf kennen;

Je ontdekt wat je moet doen in elke fase om door te kunnen groeien;

Je ziet welk leiderschap vereist is in de verschillende fasen.

Ondernemen kun je in grote lijnen vergelijken met het maken van een reis. Die kun je vooraf plannen, ook om niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe effectief zou het zijn als hoogte- en dieptepunten jou als ondernemer niet in de weg staan? Sterker, als je deze vóór kunt zijn en gericht op kunt sturen?


Het goede nieuws is dat dat kan. In dit webinar behandelen we de "Reis van de ondernemer" en die maakt de levenscyclus van jouw bedrijf in één oogopslag overzichtelijk.

Daarnaast leer je waar je in welke fase aandacht aan moet besteden en welk leiderschap er gevraagd word om te kunnen (door)groeien.

zij gingen je voor

Wat anderen over mij zeggen

Hoe Cor dat doet en dat sprak mij enorm aan. Cor begeleid ons nog met een onderdeel. Dat is de visie. Ik ben zelf geen visionair, dus het is goed om daar wat hulp bij in te roepen en dat hebben we bij Cor ook gevonden.

Ja, we kijken met plezier terug op het traject. We hebben in een veilige, vertrouwde omgeving dit met elkaar kunnen doen. Vroeg een stuk openheid van van onze teamleden en dat was er.
En ik denk dat we nu de volgende stap weer kunnen zetten zeg maar.
Dus ja Cor. Bedankt daarvoor!

En ik zie ook uit naar een een verdere vervolg samenwerking.

Ronald Visser

bats uitzendburo

Tijdens mijn reis als ondernemer is het af en toe ook goed om eens wat feedback op mijn doen en laten te krijgen. Tijdens een programma heeft Cor mij de spiegel voorgehouden en laten zien waar mijn natuurlijk kracht ligt en welke werkzaamheden ik beter kan delegeren aan anderen. Zo leerde ik nieuwe dingen over mijzelf, maar werd ook vaak bevestigd in de keuzes die ik zakelijk had genomen.

Cor is een enthousiaste man, dat alleen al bezorgt prettige gesprekken over soms niet al te makkelijke onderwerpen. Ik kan hem als mentor dan ook van harte aanbevelen.

Gert Visscher

grondverzetbedrijf Visscher

Cor is een ambitieuze, confronterende en enthousiaste ondernemer. In zijn rol als DGA-mentor helpt hij ondernemers en hun bedrijven het beste uit hen zelf te halen. Cor faciliteert in het maken van keuzes zodat de onderneming het pad naar succes kan blijven bewandelen. En dat doet hij met volle overtuiging en passie.

Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Joachim van Olst

PRUIS SCHILDERWERKEN

Hoe kan ik jou helpen?

>