ODC drijfverenmeting

Wil je weten waar je van nature goed in bent en waarin niet?

Ontdek in welke fase van het bedrijf jouw talent het best tot zijn recht komt en welke leiderschapsstijl en managementaspecten het beste bij jou passen.

Vanaf nu de juiste kandidaat op de juiste plek?

wat wil je hier echt over weten?

Voor ondernemers en leiders

Het "Odin Develepment Compas" (ODC) is gebaseerd op de door Carl Jung ontwikkelde analytische psychologie.

Uniek is dat deze ODC-meting de competenties van jou koppelt aan jouw onbewuste drijfveren: zo wordt zichtbaar welke competenties ECHT goed jou passen en welke minder. Het geeft ons onder andere inzicht, verbanden en acceptatie van onbewuste patronen in ons gedrag, die (vaak in het verleden) zijn ontstaan. 

Weten dat je iets doet is stap één, weten waarom je het doet is stap twee. Maar vanaf nu alleen nog dat te gaan doen waar jij, van nature, goed in bent, dat wil toch iedereen? Jij zeker als ondernemer.

De ODC-meting is een meting, het is geen test. De drijfveren heb je van nature en dat kun je ook niet veranderen, het zit als het ware in je DNA. Het gedrag kun je wel aanpassen en je competenties kun je wel ontwikkelen. Daar help ik je bij.

De ODC-meting kan worden ingezet voor individuele personen maar ook voor teams binnen een organisatie. Binnen de mentorprogramma's wordt de ODC-meting ingezet in de beginperiode van de programma's om inzicht te krijgen, waar de winst op korte en langere termijn gehaald kan worden. Ook worden ze ingezet op alle leiderschapsontwikkeltrajecten zoals het 100% Volle Potentieel Leven en 100% ONDERNEMEN programma.


Leiderschapsstijlen 2

cor spronk:

Het moet en kan anders!

In 2019 ontdekte ik de ODC drijfverenmeting. Ik was gewend aan testen zoals DISC, MBTI en dergelijke maar dit was andere koek.
De schellen vielen van mijn ogen en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Vanaf nu kon en zou ik het anders gaan doen!

Ik besloot om de opleiding te gaan volgen en sinds begin 2021 ben ik ODC gecertificeerd professional en gebruik ik deze tool bij ondernemers en leiders met heel veel succes.

De ODC-meting:
- Biedt een heldere scheiding tussen natuurlijk talent en aangepast gedrag.
- Geeft inzicht in jouw natuurlijke, ontwikkelbare competenties en moeilijk ontwikkelbare competenties.
- Geeft zicht op jouw onbewuste drijfveren.
- Voorspelt functioneel én disfunctioneel gedrag onder (grote) stress.
- Helpt succesvolle teams samenstellen op basis van werkelijke kwaliteiten.
- Is wetenschappelijk gevalideerd.
Logo ODC CP 2022

hoe kan ik jou en je bedrijf hiermee helpen?

Inzicht in je drijfveren en
natuurlijke competenties?

Compleet met ondernemersprofiel
en rapportages

Digitaal rapport voor
werving & selectie

Standaard drijfverenmeting

De ODC-meting is een meting, het is geen test. De drijfveren heb je van nature en dat kun je ook niet veranderen, het zit als het ware in je DNA. 

Bij de standaard meting ontvang je na open en vertrouwelijk gesprek over de uitkomst tevens een een uitgebreide drijfverenrapportage en een expert dashboard digitaal toegestuurd.

Drijfverenmeting + Ondernemersprofiel

De ODC-meting is een meting, het is geen test. De drijfveren heb je van nature en dat kun je ook niet veranderen, het zit als het ware in je DNA. 


Bij de standaard meting ontvang je na open en vertrouwelijk gesprek over de uitkomst tevens een een uitgebreide drijfverenrapportage en een expert dashboard digitaal toegestuurd.


Het ondernemersprofiel laat ook de kwaliteiten in de verschillende  ondernemingsfases, leiderschapsstijlen en managementaspecten zien, wat we in een separaat gesprek bespreken.

Drijfverenmeting Selectie

De ODC-meting is een meting, het is geen test. De drijfveren heb je van nature en dat kun je ook niet veranderen, het zit als het ware in je DNA. 


Bij de selectie meting ontvang je na open en vertrouwelijk gesprek over de uitkomst tevens een een uitgebreide drijfverenrapportage en een expert dashboard digitaal toegestuurd, waarna de rapportage ook naar het bedrijf wordt gestuurd.


Het gesprek vind plaats via Teams online.

referenties

Wat anderen hierover zeggen

Hoe bijzonder dat je met een korte meting zo snel op de hoogte bent van je eigen krachten, talenten en kwetsbaarheden! Ik was oprecht verbaasd dat de door mij geselecteerde afbeeldingen in de ODC-drijfverenmeting mijn drijfveren heel duidelijk blootlegden. Deze hele meting heeft mij niet alleen inzicht gegeven in mijn huidige competenties, maar ook waar het goud zit: wat kan ik ontwikkelen en waar zitten mijn valkuilen? In je eigen drijfverenrapport en expertiseprofiel is alles zo uitgekristalliseerd, dat ik keuzes uit het verleden kan verklaren; het is immers een natuurlijke kracht van mij. Daarnaast heb ik nu heel helder waar ik in de toekomst behoefte aan heb wanneer ik wil groeien (persoonlijk en/of zakelijk), omdat ik ook weet wat mij niet van nature ligt..

Gaetana Ferla

ferla media

Een meting welke uitkomsten bied die je niet verwacht.

Een aanrader!

Edwin Luistra

luinstra watermanagement

100% aanrader voor ondernemers! In mijn sessie met Cor heb ik o.a. weer wat meer inzicht gekregen in mijn competenties en drijfveren. Ook de kwaliteiten waarbij ik nog niet eerder had stilgestaan en dus beter kan benutten. De sessie is een praktische mind-opener met veel inhoud die ik iedere ondernemer kan aanraden. 

Cor is een ervaren ondernemer en dat maakt het makkelijker om dit ook direct toe te kunnen passen.

Robin Visser

digital monks

Ik heb een zeer prettig gesprek gehad met Cor waarbij hij niet bang is om naar aanleiding van de meting vragen te stellen waardoor je kritisch naar jezelf moet kijken. Het was voor mij helder, prettig en absoluut bruikbaar. 

Ik kan deze ODC meting van harte aanbevelen, doe deze vooral bij Cor. Zijn enthousiasme en eerlijkheid zijn er niet alleen tijdens het gesprek maar ook daarna is hij altijd bereid vragen te beantwoorden of met je mee te denken.

Stans Ploeg-Kappert

educenter opleidingen

Waarom zou je tegen jezelf vechten als je met een beetje kennis jezelf begrijpt… waarom je reageert zoals je dat doet, en wat de impact daarvan op je team/klanten heeft.

Arend Jan te Velde

buro flevo

Heb je nog een vraag aan mij?

>