DGA mentor en ervaringsdeskundige

Loop je even vast en weet je even niet hoe je verder moet?

Wil je in vertrouwen je verhaal eens voorleggen aan een ervaren collega?

Wil je (door)groeien met je onderneming maar je weet niet hoe?

cor Spronk:

Ondernemen is het mooiste wat er is

Maar niet altijd heel gemakkelijk. Soms loop je vast en weet je even niet hoe je verder moet, of voel je gebrek aan motivatie. Dan is het fijn om in vertrouwen je verhaal te kunnen delen met een ervaren collega die een periode jouw mentor kan zijn. Een hulpvraag te kunnen stellen en te sparren. Om nieuwe inzichten te krijgen, zodat je jezelf en je onderneming weer op de rit krijgt of in een versnelling.

Mijn kracht ligt onder andere in mijn bedrijfskundige kennis, ruim 30 jaar ondernemerservaring en het inlevingsvermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is. Maar ik ben wel een ervaringsdeskundige op vele fronten. In situaties die ik zelf heb meegemaakt en wat ik in mijn rol als mentor heb mogen ondersteunen bij andere ondernemers.

hoe kan ik jou en je bedrijf helpen?

Met onze tools en programma's krijg je nieuw inzicht, visie en hoop

Ik zie een nieuwe stip aan de horizon voor jou en jouw bedrijf

24/7 beschikbaarheid met ziel, zaligheid, kennis, kennissen en kunde

Academie 

voor ondernemers

In deze academie voor ondernemers gaat kennis en kennissen hand in hand.

Voor een bescheiden bedrag per jaar maak je gebruik van kennis uit boeken en tijdschriften die je dan zelf niet meer hoeft te lezen. 

Ook staan er online trainingen die je kunt volgen wanneer het jou uitkomt.

Drijfverenmeting + Ondernemersprofiel

Dit analytische, gevalideerde en innovatieve meetinstrument geeft inzicht in natuurlijke talenten maar ook in aangeleerd gedrag, wat veel energie kost en onder druk kan vervormen tot onproductief gedrag en weerstand in je organisatie of thuis.

Ook ga je ontdekken in welke fase van het bedrijf jouw talent het best tot zijn recht komt en welke leiderschapsstijl en managementaspecten het beste bij jou passen.

Mentorprogramma's

Wil jij een programma op maat die aansluit op jouw wensen?

Door mijn eigen kennis en kunde via een programma aan jou beschikbaar te stellen zorg ik ervoor dat jij je (persoonlijke) doelen haalt.

Één ding is zeker: ELK programma gaat jou helpen om de “lol” in het ondernemer te houden of weer terug te vinden, 100% gegarandeerd!

mijn belofte aan jou

Je leert de 5 fasen in de levenscyclus van een bedrijf kennen;

Je ontdekt wat je moet doen in elke fase om door te kunnen groeien;

Je ziet welk leiderschap vereist is in de verschillende fasen.

Ondernemen kun je in grote lijnen vergelijken met het maken van een reis. Die kun je vooraf plannen, ook om niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe effectief zou het zijn als hoogte- en dieptepunten jou als ondernemer niet in de weg staan? Sterker, als je deze vóór kunt zijn en gericht op kunt sturen?


Het goede nieuws is dat dat kan. In dit webinar behandelen we de "Reis van de ondernemer" en die maakt de levenscyclus van jouw bedrijf in één oogopslag overzichtelijk.

Daarnaast leer je waar je in welke fase aandacht aan moet besteden en welk leiderschap er gevraagd word om te kunnen (door)groeien.

referenties

Wat anderen over mij zeggen

Tijdens mijn reis als ondernemer is het af en toe ook goed om eens wat feedback op mijn doen en laten te krijgen. Tijdens een programma heeft Cor mij de spiegel voorgehouden en laten zien waar mijn natuurlijk kracht ligt en welke werkzaamheden ik beter kan delegeren aan anderen. Zo leerde ik nieuwe dingen over mijzelf, maar werd ook vaak bevestigd in de keuzes die ik zakelijk had genomen.

Cor is een enthousiaste man, dat alleen al bezorgt prettige gesprekken over soms niet al te makkelijke onderwerpen. Ik kan hem als mentor dan ook van harte aanbevelen.

Gert Visscher

Grondverzetbedrijf Visscher

Cor is daadwerkelijk in staat om ondernemers weer het plezier in ondernemen terug te geven.

Hij zet ondernemers aan het denken en laat ze hun eigen plan en weg uitstippelen. Een weg die leidt tot succes. Kortom, als je als ondernemer even vastloopt in het ondernemen of juist vervolgstappen wilt zetten met je bedrijf, maar niet goed weet hoe, zoek dan contact met Cor. Hij helpt jou bij het maken van de juiste keuzes.

Dick Vos

Veldhuis Advies

Hoe Cor dat doet en dat sprak mij enorm aan. Cor begeleid ons nog met een onderdeel. Dat is de visie. Ik ben zelf geen visionair, dus het is goed om daar wat hulp bij in te roepen en dat hebben we bij Cor ook gevonden.

Ja, we kijken met plezier terug op het traject. We hebben in een veilige, vertrouwde omgeving dit met elkaar kunnen doen. Vroeg een stuk openheid van van onze teamleden en dat was er.
En ik denk dat we nu de volgende stap weer kunnen zetten zeg maar.
Dus ja Cor. Bedankt daarvoor!

En ik zie ook uit naar een een verdere vervolg samenwerking.

Ronald Visser

Bats uitzendburo

logo-nobco-affiliated-with-emcc-rgb

Wij zijn lid van NOBCO en werken volgens de Ethische Gedragscode van de NOBCO (EGC) en zullen ons bij klachten onderwerpen aan het bij deze gedragscode behorende klachtenreglement, zoals deze thans luiden of in de toekomst zullen komen te luiden. Tevens onderschrijven wij de EMCC Diversiteit en Inclusie Verklaring.

Blog en vlogs

Wekelijks verse inspiratie

Waar mag ik jou mee helpen?

>