Wil jij een spreker met passie en diepgang?

Verhalen ontstaan uit het leven! Met volle overtuiging en gezonde overwegingen. Cor Spronk raakt, verrast, enthousiasmeert, stimuleert en opent ogen. Passie, geloof en (levens)kennis komen doelgericht samen.

OVER cor

Verhalen ontstaan uit het leven!

Als ondernemer heb ik veel mooie dingen gezien, maar ook fouten gemaakt. Daar kan ik veel over vertellen. Ik deel graag mijn ondernemerservaringen met je. Wanneer jij na mijn lezing de deur uitloopt en thuis wil nakijken hoe jij jouw zaken geregeld hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Ik weet wat ondernemen is met al zijn diepte- en hoogtepunten. Daar kan ik over vertellen. De ervaring leert dat dit het beste “land” bij ondernemers. Vaak doe ik dat ook naar aanleiding van de inhoud van het kennisdocument Vind de “lol” terug in het ondernemen!, waarin ik de Reis van de Ondernemer beschrijf. 

hoe kan ik jouw bedrijf of evenement ondersteunen?

Met een boeiende spreekbeurt over ondernemerschap toen en nu!

Visie ontwikkelen: Over het zetten van
een stip op de horizon!

Empathisch leiderschap: enthousiast, actief, warm en kwetsbaar.

Offline en online

Spreekbeurt voor ondernemers en leiders

Tijdens mijn bijdrage creëer een sfeer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik jou als ondernemer te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid. Vaak zoek ik de grenzen op en neem ik je mee op avontuur. Ik doe dat ook met veel humor en zelfspot.

Offline en online.

[0,5 - 1 uur]

Masterclass 

"De Reis van de Ondernemer"

Ondernemen kun je in grote lijnen vergelijken met het maken van een reis. Die kun je vooraf plannen, ook om niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Hoe effectief zou het zijn als hoogte- en dieptepunten jou als ondernemer niet in de weg staan? Sterker, als je deze vóór kunt zijn en gericht op kunt sturen?

Offline en online

[1 tot 2 uur]

Dagvoorzitter, presentator of jurylid

Kundig, enthousiast, authentiek en goed voorbereid. Want falen in de voorbereiding is immer een voorbereiding op het falen.

Dat is ook de reden dat ik al in een vroeg stadium bij een evenement betrokken wil worden. Tevens is accommodatie en techniek van groot belang.

Mijn rol is om te zorgen dat het publiek krijgt waarom ze kwamen. Binnen de tijd, dat is beloofd!

mijn belofte aan jou

Ik spreekt de taal van de ondernemer

Ik ben goed voorbereid en weet intuïtief jouw publiek te bereiken

Ervaren met klein en groot publiek

Als spreker is Cor een verhalenverteller. Op het podium is hij volledig in zijn element. Hij neemt zijn toehoorders mee en vertelt verhalen die ontstaan zijn uit het (ondernemers)leven. Bouwt een verhaal dusdanig op dat het publiek geboeid blijft.


Hij vertelt met behulp van passende stiltes en spanningsbogen. Hij voelt aan waar de toehoorders “zich bevinden” en brengt de boodschap zo, dat de toehoorders er concreet iets mee kunnen.

zij gingen je voor

Wat anderen over mij zeggen

Cor is authentiek en meeslepend in zijn verhaal. Hij is in staat om LOL een ondernemende betekenis te geven. Hij zet zichzelf en zijn levensverhaal in als kwetsbare kracht om met zijn zakelijke passie de aanwezigen te raken. Met zijn verhaal onderscheidt Cor zich van het gemiddelde en zet hij ondernemers een spiegel voor waarna zij met meer zelfvertrouwen en energie huiswaarts keren.

Dank Cor voor jouw bijdrage aan de Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren.

Marcel Arends

staater investments

Gisteren na lange tijd weer een live bijeenkomst gehad van de Lighthouseclub Peel-Maasvallei. Fijn om iedereen weer te zien. Cor Spronk was aanwezig als gastspreker en nam ons mee op zijn boeiende, voor vele herkenbare, pad als ondernemer. 

We gaan gestaagd weer op weg naar het normale leven al zal dit voor ondernemers vaak over bergen en dalen gaan.

Cor beaamt dit in zijn presentatie heel openhartig..

Arjan Ahout

Bouwcenter van Hoppe | centen

Via de eXperienceday van Syscon ben ik in contact gekomen met Cor Spronk.

Het is uitermate boeiend om naar deze voorzitter/spreker te kijken en te luisteren. 


De kracht zit in zijn heldere samenvattingen en het op de juiste momenten in- en onderbreken van de gastsprekers.

Dit samen met een gezonde dosis humor maakt een evenement tot een succes.

.

Milko Verbunt

lelystad airport

Cor als spreker bij jouw event?

>