Ben je altijd op zoek naar een platform waar je kennis en kunde vindt over ondernemerschap, zoek dan niet langer. Hier is de

Academie voor ondernemers

Leer, lees en luister op jouw tijd!

Ben jij een succesvolle ondernemer en wil je blijven leren over ondernemerschap?

Je hoeft dan niet verder te zoeken!

Ondernemers hebben het vaak druk en leren heel vaak het vak in de praktijk. Toch hoor ik heel vaak dat ze op zoek zijn naar een platform waar ze veel informatie op een plek kunnen vinden.


Afgelopen jaren heb ik veel boeken over ondernemerschap en leiderschap gelezen en dit gebruikt tijdens mijn mentorsessies en trainingen aan ondernemers en leiders. Over al deze boeken en trainingen heb ik korte video's gemaakt die je kunt bekijken of beluisteren op het moment dat jou het beste uitkomt. In de auto naar een afspraak toe of in de avond voordat je naar bed gaat.

De Academie voor ondernemers

 • Alle trainingen en kennis op één plaats
 • Je kunt de trainingen volgen wanneer jij dat wil
 • Wijzer worden in korte tijd
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie
 • Het hele pakket t.w.v. € 2.500,-

Bestel en krijg direct toegang

Als je beslist voordat de klok op nul staat, krijg je jouw unieke inloggegevens per e-mail en kun je direct inloggen en aan de slag. In de online omgeving vind je alle onderdelen van de Academie voor ondernemers.

Groot voordeel 01

Alle trainingen en kennis op één plaats.

Je hoeft niet overal te gaan zoeken. Dat hebben wij al voor jou gedaan. Wij weten wat ondernemers nodig hebben in welke situaties en fasen van hun onderneming. Op dit platform vind je alles bij elkaar.

Groot voordeel 02

Je kunt de trainingen volgen wanneer jij dat wil

Of het nu vroeg in de ochtend is als je gaat sporten, overdag tijdens een autorit of in de avond voordat je naar bed gaat. Jij bepaalt wanneer je welke kennis tot je neemt.

Groot voordeel 03

Wijzer worden in korte tijd

Je hoeft een boek niet meer van kaft tot kaft te lezen. Je hoeft geen samenvatting meer te maken van de training die je interessant vind. Dat hebben wij al voor jou gedaan. Zo kun jij wijzer worden in korte tijd.

Groot voordeel 04

30 dagen niet goed geld terug garantie

Als het platform je niet bevalt en je vindt de trainingen en samenvattingen niet goed? Laat het dan weten, want dan krijg je je geld terug.

Wat zit er in de

Academie voor ondernemers

Hieronder een overzicht met toelichting op de inhoud...

Academie voor ondernemers
Onderdeel 1

t.w.v. € 1.250,-

Masterclass
"De Reis van de Ondernemer"

Tijdens deze masterclass gaan we dieper in op de verschillende fasen waarin een bedrijf zich kan bevinden en welke aandachtspunten er voor de ondernemer zijn om (door) te kunnen groeien.

Leer van andere bedrijven over wat zij deden in vergelijkbare situaties.

Onderdeel 2

t.w.v. € 500,-

Toegepaste kennis uit boeken over veranderen:

Wie heeft mijn Kaas gepikt?
Breek los uit het Doolhof
Onze ijsberg smelt!
Zo doen we dat hier niet!
Van weten naar doen!

Luister en leer van verhalen en inzichten, waarbij je zelf direct de link legt met jouw eigen situatie. Dit onderdeel wordt tevens regelmatig aangevuld.


Onderdeel 3

t.w.v. € 500,-

Toegepaste kennis uit boeken over leiderschap:

De One Minute Ondernemer
De nieuwe One Minute Manager
Situationeel Leiderschap II en de One Minute Manager
De Orka Award

Luister en leer van verhalen en inzichten, waarbij je zelf direct de link legt met jouw eigen situatie. Dit onderdeel wordt tevens regelmatig aangevuld.

Onderdeel 4

t.w.v. € 250,-

Toegepaste kennis uit boeken over verkopen:

De kunst van het overtuigen
Maak een fan van je klant
Versnellen! (volgt later)

Luister en leer van verhalen en inzichten, waarbij je zelf direct de link legt met jouw eigen situatie. Dit onderdeel wordt tevens regelmatig aangevuld.

Tijdelijk krijg je bij de Academie ook nog deze bonussen:

Om er zeker van te zijn dat je tevreden gaat zijn, heb ik tijdelijk

de volgende bonussen toegevoegd aan de Academie.

BONUS #1

Dit heeft de waarde die jij er aan geeft door er naar te luisteren en er zelf de goede dingen mee te doen.

20+ verhalen van boeiende ondernemers.

Afgelopen tijden heb ik vele ondernemers geïnterviewd voor de Podcast voor DGA's. Het zijn stuk voor stuk boeiende verhalen geworden die je hier nog eens rustig kunt beluisteren of nalezen.

BONUS #2

Dit heeft de waarde die jij er aan geeft door er naar te luisteren en er zelf de goede dingen mee te doen.

Jaren lang maakte ik elke week een korte vlog over zaken die te maken hadden met ondernemerschap. In de academie heb ik je voor jou nog eens op een rijtje gezet.


Veel kijk en/of luisterplezier.

BONUS #3 komt later

t.w.v. € 3.500,-

Verkooptraining "Instellingsverandering en verhogen persoonlijke invloed" die ik elke keer aanvul met nieuwe modules.

Globale inhoud:

1. Verbetering van de communicatieve vaardigheden
2. De noodzaak van persoonlijke Vertrouwensrelaties
3. De houding om te helpen, training in Vertrouwensrelaties
4. De noodzaak krachtig te overtuigen en te onderhandelen
5. Controle op het proces, training in Overtuigingskracht
6. Actuele “Situaties en gebeurtenissen”
7. De Gevoelsmatig Natuurlijke belemmeringen en opheffen daarvan

Over jouw trainer en mentor

Hoi,

Ik ben Cor Spronk

Als intuïtief persoon zie ik altijd mogelijkheden en kansen en ben ik enthousiast en optimistisch. Als ondernemer ben ik dan eigenlijk ook altijd positief en laat ik mij nooit uit het veld slaan. Ik zie altijd wel perspectief en met mijn voorstellings- en improvisatievermogen vind ik altijd een manier om nieuwe business te vinden.

Cor Spronk_7703_2

Niet altijd rozengeur en maneschijn

Ik ben al 33 jaar ondernemer. Mijn reis is niet altijd voorspoedig verlopen. Ik heb veel successen geboekt, want anders was ik nooit 33 jaar ondernemer gebleven. Maar ik heb ook veel tegenslagen moeten incasseren. Pieken en dalen.

Blind door ambitie

Als ondernemer vond ik echter dat ik alles moest kunnen. In het begin kon dat ook niet anders omdat je bij de opstart nog alleen bent, maar ook later maakte mijn werklust en ambitie mij bijna blind voor de dingen waar ik eigenlijk helemaal niet goed in was. Dit bracht mij steeds in de problemen omdat ik simpelweg dingen over het hoofd zag en dat ik anderen, die veel beter in bepaalde zaken waren, niet de kans gaf om te floreren.

Alle puzzelstukjes op zijn plek

Mijn rol als ondernemer en leider veranderde toen ik in 2019 zelf een ODC drijfverenmeting ging doen. De schellen vielen van mijn ogen en alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Vanaf nu kon en zou ik het anders gaan doen!

Wat ik moest ontdekken

Ik kwam erachter waar ik van nature (alleen maar) goed in was en welke rollen en werkzaamheden mij energie geven en waarom. Daarnaast ontdekte ik ook wat mij ontzettend veel energie kostte en wat heel contraproductief in mijn bedrijven werkte.
Ik ontdekte ook dat iedere ondernemer een unieke combinatie heeft van drijfveren en competenties die hem uniek maken als mens en als ondernemer, waardoor hij 100% tot zijn recht komt.

Ik heb nu weer "lol" in het ondernemen!

Dat resulteerde in het onderstaande:

 • Ik doe alleen nog waar ik goed in ben en waar mij volle potentieel ligt. Deze rollen en werkzaamheden zijn de bron van energie voor mij en daardoor is bij mij de “lol” terug gekomen in het ondernemen.
 • Ik vervul geen rollen meer die niet bij mij passen en de werkzaamheden die ik eigenlijk van nature niet goed kan, heb ik naar anderen gedelegeerd (die dat wel aantoonbaar kunnen).

Nu help ik ondernemers

Met de Ondernemers academie, het uitvoeren van de ODC drijfverenmetingen met ondernemersprofielen en met het 100% ONDERNEMEN Leven programma leer ik ondernemers om niet meer alles te willen en kunnen doen en welke rollen en werkzaamheden ze het beste kunnen delegeren of uitbesteden. Daarnaast leren ze hun eigen volle potentieel ontdekken en ontwikkelen ze in een korte tijd manieren om blokkades en energievreters te signaleren en te elimineren.
Dit zorgt voor minder stress, buikpijn, angst en gedoe. Zo vind jij de “lol” terug in het ondernemen!

referenties

Wat anderen over mij zeggen

Cor is een ambitieuze, confronterende en enthousiaste ondernemer. In zijn rol als DGA-mentor helpt hij ondernemers en hun bedrijven het beste uit hen zelf te halen. Cor faciliteert in het maken van keuzes zodat de onderneming het pad naar succes kan blijven bewandelen. En dat doet hij met volle overtuiging en passie.

Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Joachim van Olst

Pruis Schilderwerken

Cor is daadwerkelijk in staat om ondernemers weer het plezier in ondernemen terug te geven.

Hij zet ondernemers aan het denken en laat ze hun eigen plan en weg uitstippelen. Een weg die leidt tot succes. Kortom, als je als ondernemer even vastloopt in het ondernemen of juist vervolgstappen wilt zetten met je bedrijf, maar niet goed weet hoe, zoek dan contact met Cor. Hij helpt jou bij het maken van de juiste keuzes.

Dick Vos

Veldhuis Advies

Ik heb een zeer prettig gesprek gehad met Cor waarbij hij niet bang is om naar aanleiding van de meting vragen te stellen waardoor je kritisch naar jezelf moet kijken. Het was voor mij helder, prettig en absoluut bruikbaar. 

Ik kan deze ODC meting van harte aanbevelen, doe deze vooral bij Cor. Zijn enthousiasme en eerlijkheid zijn er niet alleen tijdens het gesprek maar ook daarna is hij altijd bereid vragen te beantwoorden of met je mee te denken.

Stans Ploeg-Kappert

educenter opleidingen

Jouw investering nu in de Academie voor ondernemers

Totale waarde: € 2.500,- (excl. bonussen)

Academie voor ondernemers

 • Masterclass De Reis van de ondernemer t.w.v. € 1.250,-
 • Kennis over veranderen t.w.v. € 500,-
 • Kennis over leiderschap t.w.v. € 500,-
 • Kennis over verkopen t.w.v. € 250,-
geld-terug-garantie

100% 30 Dagen 

Tevredenheidsgarantie geld terug

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit dit platform zult halen en als je de tips en methodieken toepast zul je meer succes hebben.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik mijzelf heb aangemeld?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail met inloggegevens zodat je direct toegang krijgt tot de Academie voor Ondernemers.

Hoe lang duurt het voordat ik toegang krijg?

Het is een online omgeving, dus je krijgt direct toegang. De toegangscode wordt direct per email gestuurd.

Hoe lang houd ik toegang tot de Academie?

Je hebt een jaar lang vrije toegang tot de Academie en dit abonnement wordt stilzwijgend verlengd, maar kan wel gemakkelijk opgezegd worden.

Krijgt de Academie weleens een update?

Ja, regelmatig voegen we nieuwe content toe. Natuurlijk krijg je toegang tot de updates.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je ons binnen 30 dagen een email stuurt dan storten wij het geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je ons bereiken via ons contactformulier.

>