Wil jij alles uit je onderneming en jezelf halen?

Loop jij tegen muren op en wil je een doorbraak creëren?

Is een “gemiddeld leven” voor jou niet genoeg?
Wil jij voor de 100% gaan en vanaf nu je volledige potentieel benutten?
Wil jij jouw natuurlijke talenten 100% inzetten?

cor spronk:

Doorbreek je oude patronen en ga weer ondernemen!!

Wij hebben wij ontdekt dat er veel ondernemers (en hun managementteam) niet hun volle potentieel leven. Je draait als het ware op “halve kracht”. Misschien weet je wel waar jouw kracht ligt en waar je goed in bent, maar toch kom je niet verder. Er zijn blokkades waarom je niet eruit haalt wat er in zit, maar je weet niet wat. Je valt steeds weer terug in oude patronen en gedrag wat gewoon niet (meer) werkt.

Mijn kracht ligt onder andere in mijn bedrijfskundige kennis, ruim 30 jaar ondernemerservaring en het inlevingsvermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past. Ik zal je nooit zeggen dat mijn waarheid dé waarheid is. Maar ik ben wel een ervaringsdeskundige op vele fronten. In situaties die ik zelf heb meegemaakt en wat ik in mijn rol als mentor heb mogen ondersteunen bij andere ondernemers.

hoe gaan we dat doen?

KORT MAAR KRACHTIG PROGRAMMA 
3 maanden

 6 sessies van 2 uur 

Offline en/of online

Hoe ziet het programma eruit?


SESSIE 1

Je doet een drijfverenmeting en daarna beschrijven wij hoe jouw 100% ONDERNEMEN Volle potentieel eruit ziet.
Bij alles leggen we direct een koppeling tussen de theorie en jouw praktijk en stellen ontwikkelvragen op voor jouw ondernemerschap en leiderschap.

SESSIE 2

We laten zien en bespreken hoe het komt dat je niet je 100% volle potentieel kunt leven. Je ontdekt hoe jouw gedrag eruit ziet als je onder druk staat en hoe ineffectief dit was.


SESSIE 3

Voor welk gedrag van anderen ben jij “allergisch” en welke invloed heeft dit op jouw leiderschap. Je ontdekt wat je “triggert” en hoe je dit (eerder) kunt herkennen. Wij wijzen je de weg om ineffectieve patronen te doorbreken en maken de weg vrij naar 100% energieke patronen.


SESSIE 4

Tijdens deze sessie ga je daadwerkelijk actie ondernemen om je eigen gedrag aan te passen en leer je om onafhankelijk van andermans gedrag te worden.


SESSIE 5

In deze sessie maken we samen een ontwikkelplan waarbij we de te nemen acties in een tijdlijn zetten die voor jou haalbaar is. Je gaat vanaf nu zelf bepalen welk gedrag andere mensen bij jou gaan zien en wat je gaat veranderen. We maken het plan Specifiek, Motiverend, Aanvaardbaar, Relevant en Traceerbaar.


SESSIE 6 (NA 6 MAANDEN)

In deze sessie bekijken en bespreken we jouw persoonlijke ontwikkelplan en de voortgang tot nu toe. We bespreken de uitkomsten van de ODC-drijfverenmeting Refresh en 360° feedback die we ondertussen hebben gedaan. Waar nodig maken we nieuwe ontwikkelafspraken.


INVESTERING 100 PROCENT ONDERNEMEN

- Voorbereiding op maat en uitgebreide rapportages

- Zes sessies in Dronten (1x per 14 dagen)

- ODC-drijfverenmeting

- ODC-Refresh meting

- ODC 360° feedbackacties (aan max. 10 personen)

- Algemene Voorwaarden van toepassing

Je betaald slechts € 4.000,- voor het gehele programma en krijgt er een jaarabonnement bij van de Academie voor ondernemers.
De gezamenlijke waarde voor bovenstaande is € 7.000,-

WIL JIJ WEER 100% GAAN ONDERNEMEN?

zij gingen je al voor

Wat anderen over mij zeggen

Hoe Cor dat doet en dat sprak mij enorm aan. Cor begeleid ons nog met een onderdeel. Dat is de visie. Ik ben zelf geen visionair, dus het is goed om daar wat hulp bij in te roepen en dat hebben we bij Cor ook gevonden.

Ja, we kijken met plezier terug op het traject. We hebben in een veilige, vertrouwde omgeving dit met elkaar kunnen doen. Vroeg een stuk openheid van van onze teamleden en dat was er.
En ik denk dat we nu de volgende stap weer kunnen zetten zeg maar.
Dus ja Cor. Bedankt daarvoor!

En ik zie ook uit naar een een verdere vervolg samenwerking.

Ronald Visser

bats uitzendburo

Tijdens mijn reis als ondernemer is het af en toe ook goed om eens wat feedback op mijn doen en laten te krijgen. Tijdens een programma heeft Cor mij de spiegel voorgehouden en laten zien waar mijn natuurlijk kracht ligt en welke werkzaamheden ik beter kan delegeren aan anderen. Zo leerde ik nieuwe dingen over mijzelf, maar werd ook vaak bevestigd in de keuzes die ik zakelijk had genomen.

Cor is een enthousiaste man, dat alleen al bezorgt prettige gesprekken over soms niet al te makkelijke onderwerpen. Ik kan hem als mentor dan ook van harte aanbevelen.

Gert Visscher

grondverzetbedrijf Visscher

Cor is een ambitieuze, confronterende en enthousiaste ondernemer. In zijn rol als DGA-mentor helpt hij ondernemers en hun bedrijven het beste uit hen zelf te halen. Cor faciliteert in het maken van keuzes zodat de onderneming het pad naar succes kan blijven bewandelen. En dat doet hij met volle overtuiging en passie.

Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

Joachim van Olst

PRUIS SCHILDERWERKEN

WIL JIJ WEER 100% GAAN ONDERNEMEN?

>