Geen woorden, maar daden

Theodore Roosevelt

Geen woorden, maar daden: “Het is niet de criticus die telt; niet degene die ons erop wijst waarom de sterke man struikelt, of wat de man van de daad beter had kunnen doen.

De eer komt toe aan de man die daadwerkelijk in de arena staat, zijn gezicht besmeurd met stof, zweet en bloed; die zich kranig weert; die fouten maakt en keer op keer tekortschiet, omdat dat nu eenmaal onvermijdelijk is; die desondanks toch probeert iets te bereiken; die groot enthousiasme en grote toewijding kent; die; die, als het meezit, uiteindelijk de triomf van een grootse verrichting proeft, en die, als het tegenzit en als hij faalt, in elk geval grote moed heeft getoond…”, aldus Theodore Roosevelt in 1910.

Overal lees ik dat we van 2022 ons beste jaar ooit moeten gaan maken. Nou, dat zou mooi zijn. Wat ik wel wil gaan doen, dat is in de arena te gaan staan en mij kranig weren. Ik ga wat proberen te bereiken, met groot enthousiasme en toewijding. In elk geval wil ik grote moed tonen. #doenwatkan

Ik wens jullie een mooi jaar toe. Met genoeg omzet en een goede marge. En vooral gezondheid en vrijheid.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>