Je mag wel 3 keer vallen, zolang je dan maar 4 keer weer opstaat.

Je mag wel 3 keer vallen, zolang je dan maar 4 keer weer opstaat.

Wanneer je valt heb je kennelijk ergens een grens opgezocht. Dus vallen is goed. Als je valt dan kom je erachter dat je die vaardigheid kennelijk nog niet (helemaal) beheerste.
Dus vallen (fouten maken) is hartstikke goed. Je gaat er tenminste echt voor en tja, dan kun je vallen, proficiat!!

Dus het maakt eigenlijk niet zoveel uit hoe vaak je valt (graag zoveel mogelijk natuurlijk), maar het is wel belangrijk om altijd 1 keer meer op te staan. [Dat is net als met voetbal: je wint omdat je 1 goal meer dan je tegenstander maakt]
En dat opstaan dat kost natuurlijk best wel even wat energie en moed. Je baalt natuurlijk dat je viel (vanaf nu niet meer, omdat je weet dat je juist goed bezig bent door te vallen) en opstaan is moeilijker dan gewoon doorlopen.

Van dat opstaan, daar word je conditie echter wel beter van. Dus dat is dan ook weer positief.

Met andere woorden: hoe meer je valt en weer opstaat, hoe beter je wordt in dat waar je mee bezig bent. Ik wens je nog veel valpartijen.

Het is niet zo dat ik je wil laten vallen, maar ik wil je wel uitdagen om je grenzen op te zoeken.
Als je dan valt dan moedig ik je aan om weer op te staan en verder te gaan. Steeds weer.

Bel mij maar eens voor een afspraak.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>