Maak het doel niet minder, vergroot de inspanning.

Maak het doel niet minder, vergroot de inspanning.

Als je dan toch van plan bent om te gaan winnen blijf dan ook doorgaan als je tegenslagen krijgt. Tegenslagen helpen je om je prestaties/dienstverlening/producten te verbeteren.

Tegenslagen zijn een soort grens.
En als je deze grens bereikt hebt, weet je dat je weer een keuze moet maken. Ga ik door of laat ik mij stoppen of afremmen?

Zie tegenslagen dus als kansen.

Je hebt kennelijk meer potentie. Dus ga ervoor en maak het doel groter, zet je stip een stukje verder. Waarschijnlijk met als gevolg dat je je inspanning moet vergroten. Kom op, ga ervoor. Je kunt het. Je bent al zover gekomen.

Winnaars winnen vaak niet alleen.
Ze hebben vaak een sterk thuisfront en een goede coach of mentor achter hen staan. Mensen die in jou geloven, omdat jij een winnaar bent!

Als je wil dat ik achter jou ga staan als mentor en jou ga ondersteunen om die winnaarsmentaliteit om te zetten naar winnen, bel of mail mij dan vandaag nog op.

Voor winnaars maak ik altijd ruimte in mijn agenda.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>