Syscon eXperienceday 2021

Syscon-eXperienceday-2021-Maarten-IJssel

Syscon / Flevo ICT eXperienceday 2021

Op 7 oktober 2021 was de eerste Syscon eXperienceday. Syscon BV heeft dit jaar Flevoict overgenomen en tijdens deze klantendag presenteerden beide bedrijven hun synergie. Naast Maarten IJssel, eigenaar van Syscon spraken ook Hans van der Meer van Microsoft en Boris Dalmisch van myfactory by Syscon.

Zelf mocht ik deze klantendag begeleiden als dagvoorzitter wat weer ontzettend leuk was om te doen. Na mijn samenvatting van de dag in Jip en Janneke taal hebben we heerlijk genoten van Mattie’s Grill uit Enschede.

WIL JE OOK MEER WETEN HOE IK JOUW DAGVOORZITTER KAN ZIJN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>