Vind je passie, maak het waar!

Vind je passie

Vind je passie, maak het waar!

Wat vind ik het geweldig als ik mensen ontmoet of zie die een passie hebben en dit breeduit laten horen en zien. Het kan een hobby zijn, zoals het houden van duiven, maar ook een sport zoals windsurfen ofzo.

Een ding is altijd wel duidelijk wanneer het niet zo maar een hobby, maar echt een passie is: Ongeveer al je kostbare tijd en geld gaat erin zitten en dat vind jij tenminste niet erg.

Mijn vader zei ook altijd dat “boer zijn” zijn passie was. Hij had er zelfs een klein boerderijtje aan over gehouden…. maar ja, hij had daarvoor een grote boerderij gehad……….

Autoracen

Mijn kinderen plaagden mij altijd wanneer ik weer een vertelde dat autoracen echt mijn passie was. Dan vroegen ze: “Papa, hoe vaak heb je het eigenlijk al gedaan, dat autoracen…?” Dan moest ik weer eerlijk bekennen dat ik dit misschien wel wilde, maar dat het eigenlijk geen echte passie van mij was.

Mensen een glimlach om het gezicht “toveren” is wel altijd een passie van mij geweest en heb ik ook al veel mogen doen. Daar word ik ook blij van. Natuurlijk doe ik het ook voor de erkenning, maar dat moment dat er een glimlach op iemands gezicht komt, dat is onbetaalbaar. En gelukkig willen ze er dan ook voor betalen. Wat is er nou mooier om ondernemers weer te helpen lol in het ondernemen te krijgen. Dat is al jaren mijn passie en daar ga ik graag mee door.

Weet jij wat jouw passie is?

Ga er naar op zoek. Misschien de deze vakantie daar de juiste tijd voor.

Vind je passie en richt je leven hier op in.

Vind je passie en maak het waar!

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>