Als het leven je laat struikelen, maar er dan een salto van!

Als het leven

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Ieder huisje heeft zijn kruisje. Twee mooie spreuken die aangeven dat het leven niet altijd over rozen gaat….

Maar als je struikelt dan kun je wel eens flink op je bek gaan en je bezeren. Wat zou er nou mooier zijn dan dat je er dan een salto van kon maken. Dat je wel struikelt, maar dat je toch weer op je pootjes terecht komt.

Eerder gebruikte ik vaak de uitspraak: Vallen is niet zo erg, als je maar weer opstaat.

Nu wil ik tegen je zeggen: Als je struikelt, maak dan een salto!

Heb je daar hulp bij nodig? Iemand die jou serieus neemt en je niet afwijst als je valt, maar die je wil helpen en wil leren hoe je een salto maakt? Dat je weer op je voeten terecht komt en weer kunt staan?

Afgelopen jaren heb ik veel ondernemers mogen helpen om weer lol in het ondernemen te krijgen. Ja, ze struikelen nog wel eens, maar weten er dan een salto van te maken. Laat me gerust weten of jij ook salto’s wil leren maken.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>