Blijf niet teveel staren naar de gehele trap. Zet gewoon de eerste stap!

Blijf niet teveel staren naar de gehele trap

Herken je dat je soms tegen dingen opkijkt en dat je niet in actie komt? Tenminste, niks doen op zo’n moment is een een keuze.

Kijk je dan teveel op tegen de berg (werk, doel of taak)?

Is het uitstellen omdat je er niet goed in bent? Vaak zie ik dat bij ondernemers die niet zo goed zijn in het onderscheiden van hoofd-, en bijzaken en het structureren en prioriteren. Deze ondernemers zeggen dan misschien we dat ze van deadlines houden 😉.

Wanneer het gaat een hoge trap, om veel werk, om een ambitieus plan, dan is het misschien een advies om niet te blijven staren, maar gewoon te beginnen met lopen. Neem gewoon de eerste stap.

Als je dan begint met traplopen, dan kom je er misschien wel achter dat het allemaal wel meevalt. Of dat het toch moeilijker is dan dat je dacht en dat je hulp kunt gebruiken.

Waar kijk jij tegenop?

Heb je een klus die al erg lang (op je bureau) ligt?

Moet je eigenlijk nieuwe visie voor je bedrijf ontwikkelen, maar je weet niet hoe?

Wil je groeien met je onderneming, maar weet niet wat de volgende stap is die je moet zetten?

Neem gerust eens contact met mij op. Ik help je graag de goede richting op en geef je moed om de volgende stap(pen) te zetten. Je zult heel snel ontdekken waar jouw kansen liggen en wat jou juist energie geeft.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>