Als je iets wil wat je nog nooit hebt gehad, zul je iets moeten doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Als je iets wil wat je nog nooit hebt gehad, zul je iets moeten doen wat je nog nooit hebt gedaan.

Ondernemers zijn doorgaans mensen die niet bang zijn om iets nieuws te proberen. Toch zijn er ook veel ondernemers die vinden dat iets nut moet hebben. Dat alles wat er gedaan wordt resultaat moet opleveren. En in die zin kan dat een ondernemer weerhouden om risico’s te nemen. Hij zal dan dus ook kansen kunnen missen.

Hoogvliegers zien dus misschien wel veel, maar ze kunnen ook hard vallen. Het is dus best belangrijk om een goede afweging te maken tussen wat je wil en wat de risico’s zijn om daar wel of niet te komen.

Heb jij bijvoorbeeld de wens om met je bedrijf te groeien, maar je weet niet welke stappen je daarvoor moet nemen, neem dan eens contact met mij op. Uit mijn eigen ervaring en die van mijn netwerk zal ik je kunnen helpen om je te helpen groeien en ook wat je zou moeten doen of dit te bereiken.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>