Als je het verleden loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst vast te pakken.

Als je het verleden loslaat, heb je twee handen vrij om de toekomst vast te pakken.

Wat vind ik dit een mooie spreuk. Er spreekt hoop uit en misschien ook wel verlangen. Maar wat is het toch moeilijk he om het verleden los te laten. Om te vergeten. Om te vergeven……

Ieder huisje heeft zijn kruisje en we maken allemaal de nodige dingen in ons leven mee. Maar als je je handen vrij wilt hebben om de toekomst vast te pakken, om weer met energie naar voren te willen kijken, dan zal je toch het verleden los moeten laten. Of het een plek te geven, zodat het je niet meer zo bezig houd, dat je niet meer vooruit komt.

Loslaten is vaak een keuze, totdat het te zwaar wordt en het voor je kiest.

Wil je een keer sparren met een andere ondernemer die er eens van de zijkant naar kan kijken en jou een eerlijk, maar ook integer advies kan geven? Neem dan contact met mij op en dan help ik je om weer twee handen vrij te kunnen krijgen.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>