Als ondernemer ben je zo goed als de mensen die voor je werken.

Als ondernemer ben je zo goed als de mensen die voor je werken.

Vaak wordt het succes van een bedrijf toegeschreven aan de ondernemer of de directie. En natuurlijk heeft deze een belangrijke rol in het succes van de onderneming.
Maar, eerlijk is eerlijk, het succes van het bedrijf is de optelsom van alle goede dingen die door iedereen in het bedrijf gedaan worden.

En dan werkt het net als die ketting: een ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Zit er een zwakke schakel in de ketting dan knapt deze als er te hard aan getrokken word.

Zorg dus als ondernemer dat je de juiste mensen om je heen verzamelt, die, als het je lukt, allemaal “beter” dan jou zijn. Daarmee maak je de ketting in je bedrijf super sterk.

Wat zou er dan gebeuren als de zwakste schakel kapot gaat?

Wil je hier eens met mij over doorpraten, neem dan eens contact met mij op.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>