Boek en deel je succes

Boek en deel je SUCCESsen 6-8

Dat is wel even wat anders dan: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg, zoals we dat in het oosten van Nederland gewend zijn.

En toch is dat een van de stappen die je moet nemen tijdens een succesvolle verandering volgens Kotter.

Als je geen successen boekt, dan moet je je natuurlijk afvragen of je wel op de goede weg bent. Maar vaak is het ook zo dat ze wel geboekt worden, maar dat ze niet gedeeld worden.

“Ach, het betekent niks”
“Dit was geluk en was dus niet echt een succes” (resultaat van een goede keuze uit het verleden)
“Dit was anders ook wel gebeurt”
…en ga zo maar door. Herken je dit?

Zeker voor iedereen die zich inzet om jou te helpen de verandering in gang te houden hebben het nodig om te horen welke successen er zijn. Dus zorg dan dat je je successen deelt.

Voelt dat wel eens als opscheppen? O ja, dat zeker. Maar hoeft het niet te zijn. Door het einddoel in gedachten te houden is het goed om ook individuele hoogstandjes in succes onder het voetlicht te brengen. Door goed gedrag te belonen krijg je immers meer goed gedrag.

Gratis webinar De reis van de ondernemer!

Tijdens het webinar die wij aankomende woensdag geven vertel ik ook wat successen (en dieptepunten) die ik haalde tijdens mijn reis als ondernemer. Wil je die horen?

Schrijf je gratis in via deze link: https://corspronk.nl/webinar/

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>