Deze ondernemer zit in de “Flow” van zijn bedrijf. Hoe gaaf is dat?

Maar vind hij de nodige rust?

Ondernemer Pieter Kremer: Ik woon vier minuten hier vandaan en dus het is niet zo dat ik mijn kop kan leegschudden in de auto. Ik ben er eigenlijk altijd mee bezig. Ja, weet je, het is ook een euforie momenteel om het even zo te noemen, wat er momenteel gebeurt. We zijn redelijk snel gegroeid, in anderhalf jaar nu van zes mensen naar zestien mensen.

Kijk, ik ben daar eigenlijk altijd mee bezig. Dat is voor mij dan even de handicap en ook een proces om het los te leren laten. Om daarmee ook de rust te vinden die ik nodig heb.

Hoe was het vandaag?

Want wat je zegt, als ik thuis ben en de omzet gaat goed en ik maak leuke dingen mee met de collega’s, dan bespreek je dat heel graag thuis. Want die zitten echt met vragende ogen te kijken van: hoe was het vandaag en wat heb je meegemaakt. Dat is natuurlijk super leuk.

Ondernemen is net waterskiën

Ondernemen is net waterskiën. Uit het water komen is het moeilijkste, maart als dat gebeurt is moet je wel blijven staan. Dus inderdaad de boel goed neerzetten, dat is heel bewerkelijk en daarna zorgen dat het goed blijft draaien.

Dit en veel meer in de Podcast voor DGA’s op maandag 5 oktober waarin Cor Spronk in gesprek is met ondernemer / DGA Pieter Kremer van Conduct.

#podcast
#conduct
#flow

Wilt u eerdere podcasts luisteren dan kun je deze vinden op onze Podcastpagina.

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

ZOEK JE EEN MENTOR DIE JE HELPT UIT TE VINDEN WIE JIJ BENT?

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?
Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>