Mogelijkheden

Veel mensen zijn verder gekomen, dan dat ze zelf dachten dat ze zouden komen omdat iemand anders dacht dat zij dat konden!_

Wat voor werk doe jij? Deze vraag stellen we elkaar meestal als we iemand voor de eerste of tweede keer tegen komen en even tijd van praten hebben (of niks anders te bespreken hebben……)

Mogelijkheden zien
Meestal zeg ik gekscherend dat ik niet zoveel kan, maar dat ik wel goed ben in het zien van mogelijkheden. Mogelijkheden om te veranderen, mogelijkheden in competenties, mogelijkheden in drijfveren, mogelijkheden in keuzes, mogelijkheden in (nieuwe) marktkansen, mogelijkheden in persoonlijke groei enzovoorts. Zet mij niet aan of daag mij niet uit, want als de mogelijkhedenknop aangaat (ja ik kan hem aan en uitzetten) dan begint bij mij de lol.

Veel mensen zijn verder gekomen, dan dat ze zelf dachten dat ze konden omdat iemand anders dacht dat zij dat konden!

Wat voor werk doe ik dan?
Ik ben mentor, mentor voor ondernemers, mentor voor directieteams. Hier kun je lezen hoe ik dat doe. Kijk maar eens op dga mentorship program

Waarom ik dit doe?
Ik vond de manier waarop ik weer “lol” in het ondernemen terug kreeg. Dit inzicht gun ik elke ondernemer, of je nou starter of bijna stopper bent. Hoe eerder hoe liever zou ik zeggen.

Ik denk dat jij veel verder kunt komen dan dat jij denkt dat je kunt!

dga mentorship program

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>