Podcast voor DGA’s #1: Cor Spronk in gesprek met Tony Veer – over management buy out – willen winnen – transparantie – adviseurs en onderbuikgevoel

Tony Veer - ondernemer en DGA - over management buy out - willen winnen - transparantie - adviseurs en onderbuikgevoel.

Blijf kritisch naar jezelf kijken

Tony heeft mij uitgenodigd in de presentatieruimte van zijn bedrijf in Apeldoorn. Hij is bijna 22 jaar ondernemer / DGA van The Box. The Box levert promotionele blikverpakkingen met marketing power.

Hij komt uit een ondernemersgezin. En gaat na zijn opleiding HEAO Commerciële Economie. Hij begint als trainee in de verpakkingswereld en klimt snel op tot manager stockboxen. Als hij de kans krijgt om middels een management buy-out voor zichzelf te beginnen, dan twijfelt hij geen moment. “Ik koop het!”

Loodzware jaren

Dan verteld hij over de eerste drie loodzware jaren. Over lange dagen, over de tijd van de Golfoorlog en valutakoersen en wat dit voor invloed heeft gehad op zijn onderneming. Vol vuur in zijn ogen verteld hij hoe mooi zijn vak is en dat het reizen en het leggen van vele contacten hem veel energie geeft. Gaaf.

We bespreken over hoe Tony focus houd en hoe hij dat geleerd heeft. Over hoe hij denkt over de manier van groeien en hoe hij omgaat met zijn plek in het bedrijf. De omgang met zijn personeel is erg persoonlijk en zakelijk en privé lopen dan ook wel eens (teveel) door elkaar. Al ziet Tony daar de gevaren nog (niet) van in.

We bespreken hoe hij omgaat met zijn personeel, over een coronavaccin, over gevaarlijke beroepen en over transparantie over de cijfers.

Grootste fout

Zijn grootste fout als DGA was door niet te luisteren naar zijn onderbuikgevoel. En ook dat het wijs is om goede adviseurs om je heen te verzamelen. Blijf kritisch naar jezelf blijven kijken, altijd.

Winnen zit in het DNA van Tony en zijn bedrijf. Hij roemt een leveranciers die hij in het zonnetje wil zetten en verteld over een mooi project bij Klepper & Klepper.

Als je wilt weten op welke manier Tony wil gaan groeien in de komende jaren dan is deze podcast de aangewezen manier.

#podcast #dga #podcastvoordga #ondernemer #ondernemerschap #ondernemen #dgamentor #mentor #groei

Meer informatie over Tony Veer en zijn bedrijf The Box is te vinden op:

https://www.linkedin.com/in/the-box-blikken-tony-veer/
https://www.linkedin.com/company/the-box-b-v/
https://thebox-blikken.nl/

Verder praten?

Wil je eens verder praten met een ervaringsdeskundige? Lees dan een onze informatie op de DGA Mentorpagina en maak daarna een afspraak via de contactpagina of bel mij op 06-53321934. Tot snel.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

Cor Spronk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>