Podcast voor DGA’s #5 Cor Spronk in gesprek met Pieter Kremer – over explosieve groei, blinde vlekken, vertrouwen en veranderen van rol

Podcast voor DGA's #5 Cor Spronk in gesprek met Pieter Kremer

Stel je missie goed op en acteer daar elke dag naar

Vandaag ga ik in gesprek met Pieter Kremer, ondernemer / DGA, van Conduct Technical Solutions, uit Barendrecht: “Als je met alle enthousiasme die je hebt hard gaat werken aan iets waarvan je verwacht dat het een succes wordt, dan wordt het ook een succes.

Explosieve groei

Ik heb zelf altijd wel zoiets van: ik wil minimaal met de markt meegroeien. Maar wel het liefst met producten, innoverende producten vooruit op de markt groeien. En dat is echt wel ambitieus en dat lukt ook niet altijd, maar ja, goed, we doen het goed, ja. Ik kan niet anders zeggen, ja.

Blinde vlekken

We hebben een magazijn van bijna vijfhonderd meter in Drunen bij een partner die we hebben in het logistieke deel. Nu zijn we dan in december 2018 met dit pand gestart, waar we op basis van vierhonderdvijftig meter magazijn, zeg maar projectgericht willen gaan acteren. Ja en dat neemt nu zo’n toevlucht, dat had ik niet kunnen voorspellen, nee.

Vertrouwen

We hadden het zojuist even over het vertrek van die medewerkster en ik heb haar volledig vertrouwd. Dat heeft me kwetsbaar gemaakt, vooral vanwege het feit dat ik helemaal geen dossier had opgebouwd. Ik heb haar volledig vertrouwd en dat doe ik nooit meer”.

Veranderen van rol

Pieter zag zijn rol in het bedrijf de laatste jaren veranderen en verteld hoe hij dingen nu anders aanpakt. En zijn ultieme tip aan andere ondernemers was: Stel je missie goed op en acteer daar elke dag naar.

Dit en veel meer kun je horen in de volledige Podcast voor DGA’s #5 op de bekende kanalen.

Meer over Pieter Kremer en zijn bedrijf kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/pieterkremer/
https://www.linkedin.com/company/conduct-ts/
https://www.conduct.nl/

VERDER PRATEN?

Wil je eens verder praten met een ervaringsdeskundige? Lees dan een onze informatie op de DGA Mentorpagina en maak daarna een afspraak via de contactpagina of bel mij op 06-53321934. Tot snel.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

Cor Spronk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>