Podcast voor DGA’s #6 Cor Spronk in gesprek met Henk Slump – over schuurfeesten, AH op Urk, betrokkenheid, synergie tussen bedrijven, deadlines en bedrijfsopvolging

Podcast voor DGA's #6 Cor Spronk in gesprek met Henk Slump

Zorg dat je regelmatig de spiegel voorgehouden krijgt, anders ontstaat de kans dat je jezelf fantastisch gaat vinden

Vandaag ga ik in gesprek met Henk Slump, rasondernemer / DGA van 2 AH vestigingen, Slump Catering & Events, Pier 16, hét restaurant van Emmeloord, Nagele, Kampen, Lelystad en omgeving en Sneltestuitslag met teststraten in Bant, Zwolle en Biddinghuizen.

Paplepel

Als zoon van een melkboer is Henk (58 jaar) het ondernemen met de paplepel ingegeven. Maar op een gegeven moment heb je weer een beetje de rust en als het dan weer loopt dan krijg ik een beetje jeuk. En elke keer een operatie, op een gegeven moment dan moet het ook, als het heel druk is, dan zit je daar middenin, maar goed om aan te geven, met de wijsheid van nu, een uitbreiding, kijk, een Albert Heijn erbij is voor mij makkelijker dan nog een restaurantje erbij.

CEO of DGA

Je bent directeur grootaandeelhouder of CEO. Ik vind een CEO anders dan een DGA. De CEO bepaalt uiteindelijk zijn eigen oprotpremie, door de transitievergoeding. En dat is mooi, je bent CEO, maar het is niet jouw geld. En als jij als DGA, het is wel jouw geld. Als je de bank moet bellen omdat je eind van de maand toch krap zit en je personeel niet meer kan betalen. Of omdat je door je rekening-courant krediet heen gaat omdat, weet ik veel wat, dan heb jij buikpijn! Dat doet zeer. Dat heeft een CEO niet.

Wie coach de DGA?

Sta er open voor, je weet niet alles zelf beter. Je hebt mensen om je heen nodig. Ik betrap mezelf er ook wel op dat ik dat niet altijd gedaan heb, maar in mijn achterhoofd wel weet. Ik heb een adviseur nodig, iemand die mij coacht. Zorg dat je regelmatig de spiegel voorgehouden krijgt, anders ontstaat de kans dat je jezelf fantastisch gaat vinden.

Dit en veel meer kun je horen in de volledige Podcast voor DGA’s #6 op de bekende kanalen.

Meer over Henk Slump en zijn bedrijven kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/henk-slump-98ba471b/
https://www.pier16.nl/
https://welkombijslump.nl/
https://www.sneltestuitslag.nl/

VERDER PRATEN?

Wil je eens verder praten met een ervaringsdeskundige? Lees dan een onze informatie op de DGA Mentorpagina en maak daarna een afspraak via de contactpagina of bel mij op 06-53321934. Tot snel.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

https://www.facebook.com/155216844489337/posts/5065595976784708/?vh=e&d=n

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

Cor Spronk

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>