Akim Bwefar: “Via LinkedIn werd ik gewezen op het webinar over de reis van de ondernemer. Tijdens dit webinar voelde ik dat het goed was om eens een strategiegesprek met Cor aan te gaan. Binnen een uur was het glashelder dat Cor mij kon helpen mijzelf opnieuw uit te vinden en de lol terug te vinden in het ondernemen. Het 100% ONDERNEMEN programma sprak mij aan.

Iedereen die mij kent weet dat als ik ergens voor ga ik dat altijd voor de volle 100% doe. En helemaal na de corona periode is het soms moeilijk de draad weer op te pakken.
Het is echt bizar hoe Cor de uitkomst van mijn drijfverenmeting combineert met zijn intuïtieve manier van coachen.

Ik ben niet zo van truukjes en blabla, maar ontdekte dat ik als regisseur en realisator volledig op mijn gevoel mag vertrouwen. Cor mijdt als mentor de confrontatie niet en laat geen moment onbenut om mij te helpen inzien dat gedrag wat ik mijzelf heb aangeleerd mij vaak veel energie kost en dat dit helemaal niet nodig is als ik mijn natuurlijke talenten gebruik.
Dat is als zelf ontwikkelde ondernemer echt een eye opener.”

Akim Bwefar van Bwefar Rental uit Zwolle.

Bwefar (500 × 250 px)

MAG IK JOU OOK HELPEN? Als spreker of als mentor?

Mag ik je helpen om het beste uit jou, je evenement en je bedrijf te halen? Of gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer? Ik zoek een mentor voor ondernemers. Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd. Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Mentor met verstand van de bouw. Ik wil mijn bedrijf verkopen Mentor met verstand van de technische sector. Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming

Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen ?Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer Wat is goed onderzoeken? Autonoom groeien of groeien door overnames Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis Waar vind ik een zakelijke business coach Op zoek naar business coach in Flevoland Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht

100% ondernemen (600 x 600 px)

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Cor Spronk

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

>