Bas Roeten: “Via een andere ondernemer ben ik bij Cor terecht gekomen. Ik heb bij hem het 100% ONDERNEMEN programma gevolgd. Tijdens dit programma heb ik geleerd wie ik als persoon en leider ben en ik zie nu hoe ik mijn natuurlijke talenten zo in kan zetten dat ik er 100% uithaal wat er in mij zit. Binnen enkele weken veranderde ik al mijn leiderschapsstijl en dat bleef ook bij mijn personeel niet onopgemerkt.

Ik ontwikkel mij in de talenten waar ik nog niet zoveel mee deed en ik kijk hoe ik werkzaamheden en verantwoordelijkheden kan delegeren die mij energie kosten. Daarvoor spreek ik nog maandelijks met Cor af en hebben we regelmatig telefonisch contact. Cor heeft als mentor ervoor gezorgd dat ik in korte tijd veranderde van volger naar leider”.

Bas Roeten, Eigenaar BRI Civiele Techniek BV Genemuiden

BRI Civiele Techniek logo

MAG IK JOU OOK HELPEN?

Mag ik je helpen om het beste uit jou en je bedrijf te halen? Of gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer? Ik zoek een mentor voor ondernemers. Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd. Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Mentor met verstand van de bouw. Ik wil mijn bedrijf verkopen Mentor met verstand van de technische sector. Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming

Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen ?Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer Wat is goed onderzoeken? Autonoom groeien of groeien door overnames Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis Waar vind ik een zakelijke business coach Op zoek naar business coach in Flevoland Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht

100% ondernemen (600 x 600 px)

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Cor Spronk

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

>