Boy de Bruin: “Via mijn accountant werd ik destijds gewezen op een mentor die mij als ondernemer terzijde kon staan. Cor heeft zijn sporen als ondernemer verdient, onder andere als eigenaar van een aannemersbedrijf. Hij kent dus ook de cultuur die er in een schildersbedrijf heerst. Daarnaast is hij erg initiatiefrijk op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en innovatie.
Ik sprak eerst elke twee weken met Cor af en deze frequentie hebben we nu verlaagd naar een keer in de maand. Cor heeft geholpen om mijn bedrijven te leiden met mijn natuurlijke drijfveren en heeft mij laten zien welke competenties van nature minder bij mij passen en mij veel energie kosten.
Cor is hard voor excuusgedrag, maar zacht voor de mens. Direct waar het moet en fijngevoelig waar het nodig is”.

Boy de Bruin, DGA van Rebo OGV en Bestendig Advies

Rebo ogv (500 × 250 px)
https://rebo-ogv.nl/

MAG IK JOU OOK HELPEN?

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer? Ik zoek een mentor voor ondernemers. Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd. Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Mentor met verstand van de bouw. Ik wil mijn bedrijf verkopen Mentor met verstand van de technische sector. Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming

Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen ?Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer Wat is goed onderzoeken? Autonoom groeien of groeien door overnames Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis Waar vind ik een zakelijke business coach Op zoek naar business coach in Flevoland Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht

100% ondernemen (600 x 600 px)

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Cor Spronk

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

>