Gert Visscher: “Via een uitnodiging op LinkedIn voor de meestercursus “De reis van de ondernemer” kwam ik weer in contact met Cor. Ik kende Cor al langer. Ooit ging hij mee als junior adviseur met de studiereizen van grondverzetbedrijven, die we maakten naar beurzen in Parijs of naar de Volvo fabrieken in Stockholm en Oslo. Met zijn verbeeldingskracht kon hij toen al voordoen hoe de machines van de toekomst zouden gaan werken. Met zijn armen zwaaide hij dan zoals de giek en bak van de kraan zou gaan bewegen. Prachtig.

Tijdens mijn reis als ondernemer is het af en toe ook goed om eens wat feedback op mijn doen en laten te krijgen. In een Vakgerichte Leiderschaps- en OntwikkelTraject (VLOT) heeft Cor mij de spiegel voorgehouden en laten zien waar mijn natuurlijk kracht ligt en welke werkzaamheden ik beter kan delegeren aan anderen. Zo leerde ik nieuwe dingen over mijzelf, maar werd ook vaak bevestigd in de keuzes die ik zakelijk had genomen.

Cor is een enthousiaste man, dat alleen al bezorgt prettige gesprekken over soms niet al te makkelijke onderwerpen. Ik kan hem als mentor dan ook van harte aanbevelen”.

Gert Visscher van Grondverzetbedrijf Visscher BV.

Zakelijk

Gert Visscher is samen met zijn broer Gerjan Visscher eigenaar van Grondverzetbedrijf Visscher BV. Visscher BV kan bogen op een rijke kennis en ervaring in de grond-, weg- en waterbouw. We hebben vestigingen in Almere (Flevoland) en in de eeuwenoude polder Mastenbroek tussen Zwolle en Kampen. Van hieruit is Visscher BV betrokken bij grote én kleine projecten, voornamelijk in centraal- en noordoost-Nederland.

Basis
Nuchterheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid vormen voor ons al jarenlang de onmisbare basis van een stevig partnerschap met onze opdrachtgevers. Zo is dit familiebedrijf in bijna honderd jaar ondernemerschap uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de wereld van grondverzet en civiele techniek.

Zekerheid
Een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook dat vinden we belangrijk. Daarom beschikt Visscher BV over een uitgebreid machinepark dat we met eigen transportmiddelen verplaatsen. Zo kunnen we vrijwel alle werkzaamheden zelfstandig en in eigen beheer uitvoeren. Bij werk dat we niet in eigen beheer uitvoeren, zoals bestuurbare boringen en bronneringswerken, schakelen we veelal vaste partners in. Het levert ons en onze klanten zekerheid op, en tevredenheid over weer een geslaagd project.

Logo-Visscher-BV

ODC-DRIJFVERENMETING EN VLOT TRAJECT

Gert heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheden van UpgradeJezelfRegioZwolle en deelgenomen aan een VLOT-traject. De ODC-drijfverenmeting was een onderdeel van dit traject.
Dit gevalideerde en innovatieve meetinstrument geeft inzicht in natuurlijke talenten maar ook in aangeleerd gedrag, wat veel energie kost en onder druk kan vervormen tot onproductief gedrag en weerstand in je organisatie of thuis. De ODC-drijfverenmeting is ontwikkeld door Odin Company; de afkorting staat voor Odin Development Compass.

Wil je lezen hoe de Archetypes omschreven worden en hoe de samenhang ervan is, lees dan eens mijn uitgebreide blog hierover met alle linkjes naar andere competenties.

100-ondernemen

MAG IK JOU OOK HELPEN?

Mag ik je helpen om het beste uit jou en je bedrijf te halen? Om eens te praten over voor jou moeilijke onderwerpen?
Of gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?
Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Ik wil mijn bedrijf verkopen
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming


Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen ?
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Wat is goed onderzoeken?
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Cor Spronk

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

>