Greeke Robaard: “Nadat ik bij Cor de Masterclass had gevolgd werd ik geprikkeld door het verhaal over de ODC Meting. Een ODC- meting dat leek mij wel wat.
Een meting die je natuurlijke kracht en ontwikkelaar talent in beeld brengt.
De uitslag was voor mij een eyeopener, wat ben ik eigenlijk aan het doen en wat wil ik nog.
Ik heb nog heel wat te ontwikkelen, nu nog de tijd er voor maken.
Leuk om over na te denken, Cor heeft mij hiervoor handvaten meegegeven.
Hij is enthousiast, positief en eerlijk, stelde de juiste vragen om mij aan het denken te zetten.
Ik kan het iedereen aanbevelen om deze meting bij Cor te doen.”

Greeke Robaard van Exploitatie Koelhuis Dronten

MAG IK JOU OOK HELPEN?

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer? Ik zoek een mentor voor ondernemers. Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd. Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Mentor met verstand van de bouw. Ik wil mijn bedrijf verkopen Mentor met verstand van de technische sector. Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming

Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen? Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf. Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer? Wat is goed onderzoeken? Autonoom groeien of groeien door overnames? Waar vind ik een zakelijke business coach? Op zoek naar business coach in Flevoland?Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht! Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht.

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Roswitha Riezebos

>