John Wassing: “Tijdens de masterclass die ik bij Cor heb gevolgd heeft Cor me laten zien in welke fase mijn bedrijf zit en welke kwaliteiten je nodig hebt om door te stromen naar een volgende fase. De masterclass was erg leerzaam daarbij vielen voor mij ook de puzzelstukjes op z’n plek.

Daarna heb ik een ODC meting gedaan. Mooi om te zien dat uit die ODC meting een beeld komt dat klopt. Cor heeft die resultaten met mij besproken en we hebben daar samen goede gesprekken over gevoerd. Soms confronterend en soms bevestiging van wat ik al wist. Cor heeft me laten zien welke natuurlijke drijfveren ik heb en welke competenties minder bij mij passen en meer energie kosten. Ik kan deze ODC meting en ook de masterclass iedere ondernemer aanbevelen, zeker bij Cor.”

John Wassing van DevRepublik en Digitaal op Maat uit Zwolle

MAG IK JOU OOK HELPEN?

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer? Ik zoek een mentor voor ondernemers. Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd. Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Mentor met verstand van de bouw. Ik wil mijn bedrijf verkopen Mentor met verstand van de technische sector. Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveau Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming

Hoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen? Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf. Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer? Wat is goed onderzoeken? Autonoom groeien of groeien door overnames? Waar vind ik een zakelijke business coach? Op zoek naar business coach in Flevoland?Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht! Nuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht.

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina en op de 100% ondernemen pagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn bedrijfspagina of mijn persoonlijke profiel.

Over de auteur

Roswitha Riezebos

>