Visie zonder actie is een dagdroom.

Visie zonder actie is een dagdroom.

Je kunt wel weten waar je naartoe wil, maar als je er geen acties aan verbind dan blijft het bij een mooie voorstelling, een mooi idee, een mooie droom. Prima op zich, maar er zit meer in. Het is toch veel leuker om daadwerkelijk op je bestemming uit te komen?

Actie zonder visie is een nachtmerrie.

Stel, we stappen in de auto en we beginnen lukraak met rijden. Hoe groot is dan de kans dat we bijvoorbeeld in Rotterdam aankomen? Niet zo groot toch?

Stel we stappen in de auto en we stellen de navigatie in op Rotterdam, omdat we graag eens bij die lunchroom aan de voet van de Zwaan (Erasmusbrug) willen gaan lunchen. Hoe groot is dan de kans dat we in Rotterdam aankomen?

Die kans is veel groter! En die lunch op die plek, die wil je toch niet missen? Dat zou een nachtmerrie zijn!

Waar ben jij beter in? In visie ontwikkelen of in actie nemen?

Kom erachter wanneer je een talentenmeting doet, speciaal voor ondernemers en leiders. Ik sta te popelen om je daar meer over te vertellen, want als je dit inzicht hebt als leider of ondernemer, dan vallen alle puzzelstukjes op zijn plek en weet je wat je nu moet gaan doen.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>