2020 is voorbij, zet jij 2021 in een ander perspectief?

Thumpnail Cor Spronk DGA mentor
Thumpnail Cor Spronk DGA mentor
Thumpnail Cor Spronk DGA mentor

2020 is voorbij

Voor heel veel ondernemers was 2020 een ware uitdaging. Van je bedrijf binnen een half uur op slot door een maatregel van de overheid tot geen minuut meer rust door een omzetstijging en drukte vanwege dezelfde maatregel. Het leek een jaar zonder perspectief.

Zet 2021 in een ander perspectief!

Waar je ook tegenaan liep in 2020, graag help ik je om 2021 vanuit een ander perspectief te gaan zien. Een jaar met een nieuwe stip op de horizon. Of een jaar waarin je de bakens verzet. Waarin je jezelf leert kennen. Maar ook een jaar waarin je weer gaat ondernemen. Een jaar waarin je het beste in jezelf en in je personeel naar boven haalt. En een jaar waarin verandering wordt omarmd. Geen jaar waarin verandering een doel op zich is. Wel een jaar waarin jouw natuurlijke talenten (her)ontdekt worden. Een jaar van 365 dagen met kansen. En met nieuwe uitdagingen. Dit wordt een jaar om de lol terug te vinden in het ondernemen.

Graag ga ik met jou op reis en vind ik met jou de lol terug in het ondernemen!

Kom een kop koffie of thee drinken in 2021, bel of mail mij. Ik sta voor je klaar.

KUN JIJ OOK POSITIVITEIT GEBRUIKEN?

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, kan ik je helpen niet teveel averij onderweg op te lopen.

ZOEK JE EEN MENTOR DIE JE HELPT UIT TE VINDEN WIE JIJ BENT?

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?
Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Hoe breng ik mijn ideeën over aan mijn personeel en klanten?
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht

AANBIEDING SPECIAAL VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

NU AL EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#ondernemerschap #visie #ondernemen #mentor

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>