Voor niets gaat de zon op ondernemer!

Voor niets gaat de zon op betekent alles kost geld of moeite
Voor niets gaat de zon op betekent alles kost geld of moeite
Voor niets gaat de zon op betekent alles kost geld of moeite

Elke dag zonsopgang

Sinds een poosje hebben we een Spaanse hond in huis. Onze Spaanse taalvaardigheden worden er niet echt beter van, maar door het ritme in het lopen met de hond maak ik regelmatig de zonsopgang mee. En die zon, dat is me toch een mooi gezicht zeg EN we krijgen hem elke dat gratis en voor niets.

Alles kost geld of moeite

Vanmorgen moest ik aan dit spreekwoord denken: “Voor niets gaat de zon op”. Dit gezegde bedoelt dat alles geld of moeite kost, behalve als het van de zon komt. De zon krijgen we elke dag voor niets, maar voor onze (nieuwe) omzet zullen we moeite moeten doen.

Waar kan ik je mee helpen?

Ik help je in 2021 graag met inzicht waar je nu staat met je onderneming en als ondernemer. Samen ontwikkelen we een nieuwe visie, een nieuwe stip op de horizon, om je bedrijf continuïteit te bieden en zelfs te laten groeien. Dit zal jou weer de ondernemerszin geven waar je misschien al lang naar snakt.

Koffie en thee zijn voor niets

De koffie en thee staat elke dag voor je klaar in Dronten (voor niets). Bel of mail mij of bezoek eerst onze website voor meer informatie.

Kun jij mijn hulp ook gebruiken?

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, kan ik je helpen niet teveel averij onderweg op te lopen.

Een traject, speciaal voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Nu al een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#succesvol #ondernemerszin #visie

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>