Verbinder Bert Remerink: Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan!

Verbinder Bert Remerink: Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan!
Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan!
Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan!

Op maandag 18 januari 2021 is verbinder Bert Remerink uit Oldenzaal te horen in de Podcast voor DGA’s #15, dé podcast voor en door ondernemers. Wat een bijzonder verhaal van een ondernemer die een groot deel van zijn ondernemersbestaan er volledig alleen voor heeft gestaan in een omgeving hier ver vandaan. Een podcast die heel bijzonder gaat zijn voor jou als ondernemer.

Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan!

Bert: “Je moest het allemaal zelf doen. Ik kwam in Kameroen aan en ik had een laptop bij me en een mobiele telefoon en ik ging in een goedkoop hotel zitten en ik nam de volgende dag een taxi en ik ben gewoon begonnen. Gewoon de haven in en zoeken naar bedrijven, naar houthandels, houtbedrijven en proberen die contacten, die telefoonnummers te achterhalen en gaan bellen, bezoeken en maar rondreizen, en maar rondreizen en proberen met mensen in gesprek te komen. Ik had natuurlijk wel wat contacten, maar niet veel, dus ik heb dat eigenlijk allemaal van scratch op moeten bouwen, ja.

En dan moet je toch die kracht vinden om de volgende dag door te gaan en dan komt er een moment waar je wel raak schiet. Of dat nu geluk is, of dat je het misschien afdwingt omdat je gewoon volhoudt, ik denk dat het het laatste is. Geluk bestaat natuurlijk wel, maar ik denk dat het volhouden, gewoon noeste arbeid, reizen, mensen spreken, je niet uit het veld laten slaan, gewoon ook weer twee weken later er nog eens een keer naartoe”.

“Gewoon doorgaan, doorgaan, doorgaan. Gewoon doorgaan”. Daar zit het geheim van de smit volgens verbinder Bert Remerink als je wat wil bereiken als ondernemer.

Luister dus maandag 18 januari vanaf 10.00 uur naar deze podcast met Bert Remerink op alle bekende kanalen.

Kun jij ook die drive gebruiken?

Deze podcast gaat je laten horen dat als je wat wil bereiken, je er hard voor zult moeten werken. Maar ook dat een coach/mentor je onderweg voor veel zaken kan behoeden.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, kan ik je helpen niet teveel averij onderweg op te lopen.

ZOEK jij EEN MENTOR DIE JE HELPT UIT TE VINDEN WIE JIJ BENT?

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?
Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Wil je dat ik je in verbinding breng met verbinder Bert Remerink?
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht

AANBIEDING SPECIAAL VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

NU AL EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#interview
#BertRemerink
#Doorgaan
#Assimilerenkunjeleren
#ByBert©️
#ondernemer
#mentor
Verbinder

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>