Als je geschoren word, moet je stil zitten, anders kon je wel eens lelijk snijden

0  comments

Wij worden als ondernemers momenteel geschoren door de overheid, maar hoelang blijven we nog stil zitten? Als je geschoren word, dan moet je stilzitten. Anders kon je wel eens lelijk snijden.
In deze tijd van Stay safe en stay at home proberen Jacco Vonhof en Hans de Boer in Den Haag onze belangen te behartigen. Maar wat doet premier Mark Rutte eraan? Heeft de overheid door deze Stay safe gedachte ons niet gewoon bij de ballen?
Natuurlijk zijn er al veel ondernemers die zich vechtend een weg banen naar mogelijkheden, maar de meerderheid moet stil blijven zitten omdat ze niet open mogen, ze worden nog steeds geschoren.

Hoe lang nog wachten we af tot Rutte de boel versoepelt?

Ik heb in mijn ondernemersbestaan dit nog niet meegemaakt maar heb wel regelmatig gevoelt dat een klant, leverancier of bijvoorbeeld medewerker probeerde ons bedrijf in de tang te houden. Dat was natuurlijk niet gemakkelijk, maar ook daar kwam altijd weer een uitweg of een mogelijkheid.

Ook voor nu wil ik je moed geven. Er komt een beteren tijd. Er komt een moment dat je weer vrij word en je weer kunt gaan ondernemen. En daarom zeg ik:

Hou vol, houd afstand voor zolang het nog nodig is en blijf gezond. En met het immuunsysteem wat de meeste mensen hebben gaat dat dus wel goed komen.

KUN JE POSITIVITEIT GEBRUIKEN?

Deze podcast gaat je wel blij maken. En misschien kun je wel wat positiviteit gebruiken. Ik wil je helpen in de fase waarin je zit en je een stukje verder op weg helpen. In ieder geval zo, dat je er weer lol in krijgt.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan, waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.


Tags

corona


Dit vind je misschien ook interessant

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim 

>