Begonnen op je zolderkamer of in de garage?

Begonnen op je zolderkamer of in de garage?
Begonnen op je zolderkamer of in de garage?

Cor: “Maar goed, dat begon dus, misschien niet op een zolderkamer, maar in de garage. Dan is natuurlijk even de vraag van: ja, jullie zijn getrouwd en dan ook samen in de zaak. Dat is wel een dingetje, toch? Of niet?”

Maureen Ïlboğa: “Dat was een dingetje ja. Dat je met elkaar kunt leven wil niet zeggen dat je met elkaar kunt werken en ik wil niet hebben dat werk tussen ons privé komt”

Samen succesvol

Samen met haar man Ali maakte Maureen Ïlboğa het bedrijf Booking Experts tot een succesvol Twents bedrijf. Zij begonnen in hun garage, maar de 40 personeelsleden die ze nu hebben passen daar natuurlijk niet meer in.

Maureen vertelt hoe ze groeiden, over thuis werken, het combineren van moeder zijn, haar passie voor het personeel en ondernemer zijn. “Ik ben ook blij dat wij het samen zijn aangegaan. Want dan is het ook niet zo belastend. Kijk, bij ons stopt het natuurlijk nooit. Het bedrijf stopt nooit en het werk stopt ook nooit. De telefoon staat bij ons altijd aan”.

Dit een veel meer tijdens de Podcast voor DGA’s op maandag 26 oktober waarin Cor Spronk in gesprek is met ondernemer Maureen Ïlboğa

Ik wil je helpen

Of je nu nog op je zolderkamer of in de garage zit. Of je nu 10 man personeel hebt of 260? Ik wil je helpen in de fase waarin je zit en je een stukje verder op weg helpen. In ieder geval zo, dat je er weer lol in krijgt.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan, waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#bookingexperts
#garage
#mentor

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>