Welke branche trok jou altijd al?

De-audiovisuele-branche-heeft-mij-altijd-aangetrokken-

Edan van der Meer: “De audiovisuele branche heeft mij altijd aangetrokken. Ik heb altijd fascinatie gehad voor geluid, voor beeld, voor verlichting en belichting.

Als kind, echt als klein kind was ik al bezig met radiootjes. Op een gegeven moment heb ik mijn eerste plaatspeler gekregen. Waarschijnlijk van een oom, dat weet ik niet precies meer.

Ik weet nog op een gegeven moment heb ik een keer een radiootje gekregen van mijn moeder. Een transistorradio en die moest uit elkaar. Ik zal nooit vergeten, ik heb echt met een schroevendraaier die radio uit elkaar gehaald om te kijken hoe het dan werkte met allemaal popmetertjes”.

Dit en veel meer hoor je maandag 2 november in de Podcast voor DGA’s #9 met Edan van der Meer.

Ik wil je helpen

Of je nu in de AV branche werkzaam bent of niet. Ik wil je helpen in de fase waarin je zit en je een stukje verder op weg helpen. In ieder geval zo, dat je er lol in houd of er weer lol in krijgt.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan, waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#interview
#hetzateraltijdalin
#audivio

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>