Ik ben manisch positief

Ik ben manisch positief
Ik ben manisch positief

Sjoerd Weikamp: “Ik ben niet officieel getest, maar ik ben wel manisch positief. Dus negativiteit en dan moet ik het goed zeggen: kritiek, dat vind ik verre van negativiteit. Ik ben wel kritisch en ik spreek me ook uit als het moet. Maar ik ben eigenlijk, dat is ook de reden dat ik in de evenementenbranche zit, dat gaat in alles over positiviteit.

Een nieuwe visie, een nieuw product, we gaan verder, teambuilding, dat is niet voor niks dat ik op die plek terecht ben gekomen. Dat is hoe ik ben, dat is wie ik ben. Ik ben enthousiast, ik wil mensen de rug laten rechten. Ik merk dat ik thuis heel kritisch op het journaal. Als ik dan op het werk kom denk ik: laat ik dat nu eens ombuigen en kijken wat we er wel positief mee kunnen.

Dit en heel veel “prachtig”, “fantastisch” en “samen” hoor je maandag 9 november in de inspirerende Podcast voor DGA’s #10 met Sjoerd Weikamp.

Kun je positiviteit gebruiken?

Deze podcast gaat je wel blij maken. En misschien kun je wel wat positiviteit gebruiken. Ik wil je helpen in de fase waarin je zit en je een stukje verder op weg helpen. In ieder geval zo, dat je er weer lol in krijgt.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan, waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Wil je direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#interview
#positief
#fantastisch
#prachtig
#eventbranche.nl
#evenementenorganiseren.nl

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>