Bril nodig om scherper te zien of een mentor die je de weg wijst?

Er was eens…

Toen ik begin veertig was kon ik mijn smsjes in de auto niet meer zo goed lezen. Helemaal als ik mijn zonnebril ophad. Dat ding was niet goed volgens mij, maar ik ging toch maar eens naar de oogarts. Ik wilde scherper zien.

Hij alles doormeten, man wat maken ze daar een werk van. Maargoed, eind van het verhaal zegt hij: Het ligt niet aan je zonnebril, het ligt aan je ogen. Je hebt een (lees)bril nodig.

Nou hij had wel een mooie aanbieding. Kostte gelijk bijna duizend Euro. Ik viel van mijn stoel. Mocht ik nog even aan het idee wennen dat ik überhaupt een bril nodig had en dan kostte het ook nog zoveel? De week daarna heb ik er toch één aangeschaft, opgevolgd door contactlenzen en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Wat duur!!

Als je als ondernemer het soms niet allemaal meer helder ziet in je bedrijf, dan ligt dat misschien niet aan anderen, maar heb jij een mentor nodig. Een mentor kan je helpen de zaken weer scherper te zien, zodat je weer door kunt met je bedrijf. Het kan soms veel geld lijken wat het kost, maar later zal je er achter komen dat het niet duur was.

Gun jij jezelf een mentor, ik geloof dat je het waard bent!

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Zijn deze vragen op jou van toepassing?

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?
Ik wil scherper zien wat belangrijk is als ondernemer
Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#mentor 
#DGAmentor 
#gunnen 
#scherper

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>