Ik ben vastgelopen als DGA ondernemer. Wat moet ik nu doen?

vastgelopen-als-dga-ondernemer

Het gaat goed met de zaak, leuke collega’s, prettige omzet, eindelijk die droom auto, … en toch knaagt er iets, het gaat niet zo lekker met jou de DGA / ondernemer. Het lijkt wel of je vastgelopen bent, zo voelt het.

Begin vol passie

Toen je begon was je vol passie en vuur. Alles ging vanzelf, niets kostte jou moeite. Na de opstartperiode kwam je voor de keuze om te investeren. Dat deed je en het gevolg was dat je bedrijf ging groeien. Je vierde mijlpaal na mijlpaal en uiteindelijk kon je jezelf belonen toen je behaald had wat je wilde. Voor de één is dat marktaandeel of omzet, voor de ander het aantal personeelsleden of vestigingen.

En nu?

Nu lijkt het wel het tegenovergestelde. Je bent snel moe, futloos, ziet het steeds vaker niet meer zitten. Het lijkt wel of je bent vastgelopen. Wat is er gebeurd? Waar gaat het fout?

Ik kan je nu al vertellen dat je waarschijnlijk steeds meer in de zaak in plaats van aan de zaak werkt. En waarschijnlijk meer aan het MANAGEN dan aan het ONDERNEMEN.

DAT KAN ANDERS!

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Voelden zich vastgelopen, maar zijn nu weer volle bak aan de gang. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

100% gegarandeerd, dat beloof ik.

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan contact met mij op.

Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht
Het voelt of ik vastgelopen ben als ondernemer

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina. Lees deze eens aandachtig door.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Vastgelopen als ondernemer? Neem contact met ons op!

#ondernemerschap
#ondernemen
#DGAmentor

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>