De enige plaats waar succes voor werk komt, is het woordenboek.

De enige plaats waar succes voor werk komt, is het woordenboek.

De beelden die we tegenwoordig op de social media kanalen ziet is dat je met het grootste gemak succes kunt boeken. Bijvoorbeeld door het toepassen van slimme funnels of door in de bitcoins te gaan. En eerlijk is eerlijk, het klinkt allemaal verleidelijk.

Als je de reclame moet geloven dan ben je in korte tijd schat hemeltje rijk.

Een ding is zeker, als je hun cursus koopt om bedreven te raken in de door hun bejubelde technieken dan behalen zij tenminste succes, maar vraag je af wat jij er mee opschiet……..

Vroeger werd mij geleerd dat als je maar hard werkte, dat je dan vanzelf succesvol werd.

Dus ik ben van vroeger uit geprogrammeerd dat hard werken loont. Deze werkhouding verwacht ik dan ook vaak van de mensen om mij heen.

Ik geloof dat het een niet zonder het andere kan. Wil je succesvol worden, zijn en blijven dan zal je er echt wel wat voor moeten doen en blijven doen.

En dat doen geeft je dan de voldoening wanneer er succes op volgt. En dat gebeurt heus niet altijd en ook niet altijd even snel. Maar houd vol. Blijf eraan werken en er zal een tijd van oogsten komen.

Wil jij weten welk werk er in welke fase van je bedrijf vooral verricht moet worden, kom dan een keer op een “Masterclass Zo leid ik mijn bedrijf naar de volgende fase”

Geef je op voor de volgende masterclass.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>