Door afstand te houden geven we elkaar de ruimte

We zijn geslaagd, vanaf nu moeten we op eigen benen staan. Onze rijinstructeur geeft ons nog even een paar tips mee: Houd anderhalvemeter afstand. Door afstand te houden geven we elkaar de ruimte.

Op het platteland is afstand houden niet zo’n probleem en ik ben blij als ondernemer dat we het allemaal zelf weer een beetje mogen bedenken en beslissen. Maar als wij als ondernemers verstandige beslissingen nemen kunnen andere ondernemers misschien beter of sneller hun bedrijf open doen en houden.

Ik wens alle ondernemers, speciaal die nu open mogen na 1 juli, heel veel sterkte. Heb een goede dag, een goede week, een goede maand, een goed kwartaal en misschien dan nog een jaar die niet helemaal verloren is.

Reageren? Mail mij.

#dgamentor #afstandhouden #ruimtegeven #wezijngeslaagd #DGAondernemer #visionair #corspronk #spreker #ondernemer #ondernemen #ondernemerschap #businessowner #entrepreneurlife #businessadvice #businessstrategy

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een zelfde muur als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>