Ondernemer, beter een eind met pijn, dan pijn zonder eind

Geen transitievergoeding

Dit is wat ik tegen een ondernemer zei die geen transitievergoeding aan zijn werknemer wilde betalen en hoopte dat de werknemer zelf ontslag nam. Het kostte hem uiteindelijk veel negatief gedoe in zijn onderneming, vier maanden extra gezeik. Dit was niet goed voor hem, maar zeker niet voor de werknemer in kwestie. Het spreekwoord “Beter een eind met pijn, dan pijn zonder eind” had ik toen niet even helder in beeld.

Moeilijke beslissing maken?

Zit je al tijden aan te hikken tegen een moeilijke beslissing, maar weet je dat je trekt aan een dood paard? Moet je eigenlijk afscheid nemen van een werknemer, van je compagnon, van een ooit gewaardeerde klant of van een leverancier, waarvan je denkt dat je niet zonder kunt?

Luister naar je hart, naar je onderbuikgevoel en maak er een eind aan. Ja, dat doet even pijn, maar doorgaan gaat meer pijn opleveren. Dus kies maar.

Wil je er eens over sparren? Je weet mij te vinden, maak hier een afspraak.

Wie kan jou helpen?

Wat jij nodig hebt is een (DGA) mentor. Iemand die weet hoe het voelt en jou kan helpen om weer met volle teugen te leren genieten van jouw onderneming in plaats van gezeik met personeel. Een mentor die jou de lol terug geeft in het ondernemen.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen dezelfde dingen aan als waar jij nu tegen aanloopt. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, gaan we samen weer dapper en met veel lol ondernemen.

Heb jij deze vragen?

Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Ik zoek een mentor voor ondernemers.
Mentor met verstand van ondernemen in moeilijke tijd.
Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.
Mentor met verstand van de bouw.
Mentor met verstand van de technische sector.
Hoe breng ik mijn bedrijf naar een hoger niveau
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn onderneming
Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijf
Hoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemer
Autonoom groeien of groeien door overnames
Hoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisis
Waar vind ik een zakelijke business coach
Op zoek naar business coach in Flevoland
Zakelijke mentor op de Veluwe gezocht
Nuchtere zakelijke coach gezocht

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen.

Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#eindmetpijn
#pijnzondereind
#mentor
#dgamentor
#transitievergoeding

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>