Johan Krijgsman – Van opleverkoning tot ondernemer van Waal

Van opleverkoning tot ondernemer

Van opleverkoning tot ondernemer

Johan Krijgsman wilde altijd al de beste zijn. Maar toen hij in 1999 bij Waal begon als opleverkoning wist hij dat hij het tot directeur wilde schoppen.

In deze podcast verteld Johan welke weg hij heeft afgelegd. Een weg waarin hij begon als opleverkoning en leerde dat het nameten van badkamers voor een bedrijf kan opleveren.

Maar telkens viel zijn werklust, zijn houding en de drang naar verbetering op en werd hij in 2005 directeur van Waal, een bouwbedrijf uit Vlaardingen.

Johan koestert de lessen die hij leerde van zijn leermeesters onderweg. Met alle lessen uit de praktijk en zijn drive om elke dag nog steeds te leren bouwt hij verder aan dit mooie bedrijf.

Vanaf maandag 30 november 2020 om 10:00 uur staat de Podcast met Johan Krijgsman online op de bekende kanalen zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Soundcloud en op onze eigen website en YouTube kanaal.

Kun je positiviteit gebruiken?

Deze podcast gaat je laten horen dat als je wat wil bereiken, je er hard voor zult moeten werken. Maar ook dat een coach/mentor je onderweg voor veel zaken kan behoeden.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, kan ik je helpen niet teveel averij onderweg op te lopen.

Aanbieding voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Wil je direct een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#interview
#waal
#opleverkoning
#ondernemer

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>