Dick Vos van Veldhuis Advies: Investeer in je mensen

Investeer-in-je-mensen-aankondiging-podcast-voor-dgas-14-met-Dick-Vos-van-Veldhuis-Advies

Op maandag 21 december 2020 is Dick Vos, DGA van Veldhuis Advies uit Heerde te horen in de Podcast voor DGA’s #14, dé podcast van en voor ondernemers. We kunnen verklappen dat het een mooie podcast wordt vol met eerlijkheid, plezier en inspiratie. Een podcast die betekenisvol gaat zijn voor jou als ondernemer.

Tipje van de sluier

We verklappen niet alles maar hier al wel vast een tip van Dick: “Investeer in je mensen. Als jij denkt dat je het alleen kunt doen, als jij denkt dat je de belangrijkste figuur in je organisatie bent: forget it. De mensen waarmee je werkt, en inmiddels hebben wij er zeventig, maar of dat het er zeventig zijn, of het zijn er zeven, investeer in die mensen. Creëer een cultuur van veiligheid, een cultuur van vertrouwen waar alles gezegd mag worden, geen cultuur van hiërarchie, maar je doet dat samen. Wij hebben de afgelopen jaren echt veel in onze mensen geïnvesteerd en we krijgen het gewoon hartstikke mooi terug. Dat is echt een tip die ik wil geven: maak je mensen belangrijk, niet jezelf. … We gaan onze mensen centraal stellen, we gaan onze mensen bovenaan de piramide zetten en onszelf eronder en we gaan er alles aan doen om die mensen het gevoel te geven: wauw, wat word ik hier gewaardeerd. Wat vind ik dit een gaaf bedrijf.

En ja, ik kan alleen maar uit eigen ervaring spreken, vitale mensen zijn gelukkige mensen, maken gelukkige klanten, werken lang bij je, houden energie en je krijgt het echt terug. Dus dat zou wel echt mijn tip zijn aan mijn collega-ondernemers van: ga dat doen.

Luister dus maandag 21 december vanaf 10.00 uur naar deze podcast met Dick Vos op alle bekende kanalen.

Kun jij ook positiviteit gebruiken?

Deze podcast gaat je laten horen dat als je wat wil bereiken, je er hard voor zult moeten werken. Maar ook dat een coach/mentor je onderweg voor veel zaken kan behoeden.

Ik werk al een aantal jaar als DGA mentor succesvol voor verschillende DGA’s, zij liepen allemaal tegen een dezelfde dingen aan. Met de voor jouw op maat gemaakte coaching, kan ik je helpen niet teveel averij onderweg op te lopen.

Aanbieding speciaal voor jou

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

Nu al een afspraak maken?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.
Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#podcast
#interview
#DickVos
#VeldhuisAdvies
#ondernemer
#mentor
#betekenisvol

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>