Competentie vasthoudend

Vasthoudend

Vasthoudend is één van de twee competenties die de ODC-drijfverenmeting aangeeft bij het archetype De Realist. De andere competentie die hier bij hoort is Zakelijk.

Wanneer het tegenzit zul jij gewoon doorgaan en houd je het doel voor ogen. Jij bent betrouwbaar, doelbewust en volhardend door jouw enorme uithoudingsvermogen.

Alles begint met een duidelijke opdracht en stappenplan.

De Realist

Wil je meer weten of leren over deze competentie vasthoudend? Wil je weten of je deze competentie (van nature) in he hebt? Vraag dan bij ons een ODC-drijfverenmeting aan en leer meer over jezelf en je mogelijkheden om te groeien in je talent en deze te ontwikkelen.

ODC-DRIJFVERENMETING

Dit gevalideerde en innovatieve meetinstrument geeft inzicht in natuurlijke talenten maar ook in aangeleerd gedrag, wat veel energie kost en onder druk kan vervormen tot onproductief gedrag en weerstand in je organisatie of thuis. De ODC-drijfverenmeting is ontwikkeld door Odin Company; de afkorting staat voor Odin Development Compass.

Wil je lezen hoe de Archetypes omschreven worden en hoe de samenhang ervan is, lees dan eens mijn uitgebreide blog hierover met alle linkjes naar andere competenties.

Wil je eens lezen wat bijvoorbeeld Stans Ploeg-Kappert van de OCD meting vond lees dan hier eens haar referentie.

MAG IK JE HELPEN?

Mag ik je helpen uit te vinden wie je bent en waar jij van nature goed in bent of kan zijn?Gelden de onderstaande vragen voor jou? Neem dan ook contact met mij op.

Wie ben ik echt en wat kan ik ermee als ondernemer?Ik zoek een mentor voor ondernemers.Mentor met verstand van zakelijk ondernemen in moeilijke tijd.Zakelijke mentor voor bedrijf met meer dan 50 medewerkers.Mentor met verstand van de bouw.Ik wil mijn bedrijf verkopenMentor met verstand van de technische sectorWat betekent vasthoudend zakendoen?Hoe breng ik mijn bedrijf naar een zakelijk niveauWat als vasthoudend te star word en als dwingend word ervaren?

Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn ondernemingHoe kan ik nieuwe visie ontwikkelen ?Ik heb nieuwe visie nodig voor mijn bedrijfHoe weet ik of ik geschikt ben als ondernemerAutonoom groeien of groeien door overnamesHoe leid ik mijn bedrijf door de coronacrisisWaar vind ik een zakelijke business coachOp zoek naar business coach in FlevolandZakelijke mentor op de Veluwe gezochtNuchtere zakelijke coach gezocht met overtuigingskracht

AANBIEDING VOOR JOU

Om jou als ondernemer ook te kunnen helpen hebben we diverse programma’s samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze kun je vinden op onze aanbiedingspagina.

WIL JE DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?

Wil je een afspraak maken om hier eens vrijblijvend over verder te praten? Plan dan vandaag nog een telefonisch kennismakingsgesprek met ons in via ons handige tool op onze website. Klik dan hier

Bellen voor een afspraak maken mag natuurlijk ook altijd.Bel dan naar 06-53321934. Dan zoeken we samen een geschikt moment in jouw en mijn agenda.

Ik kijk uit naar onze afspraak.

Wil je eerst linken met mij op LinkedIn? Klik hier naar mijn profiel.

#ODC#Talentontwikkeling#Realist#Competenties#Vasthoudend#stappenplan#dingenconcreetmaken#Verbindend

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>