Wat niet kan is nog nooit gebeurt!

Wat niet kan is nog nooit gebeurt!

Dit is echt wel een spreuk die mij op het lijf is geschreven. Als iemand tegen mij zegt dat iets niet kan dan kun je mij dit horen zeggen. Kan niet bestaat niet hoort waarschijnlijk in het zelfde rijtje thuis.

Kan niet is wil niet, zei ik vroeger ook wel eens tegen mijn kinderen. En dit heb ik vast ook wel eens tegen mijn personeel gezegd. Want als je echt iets wil dan kon je het ook bereiken, tenminste dat dacht ik altijd wel.

Wat nog nooit gebeurt is zou natuurlijk best wel kunnen gebeuren. Het betekent dat je er dan voor moet gaan en dat de kans dan best bestaat dat het (onmogelijke) wel kan gebeuren.

En dan maar af te sluiten met deze: Waar een wil is, is een weg. Als je echt iets wil, kan het meestal ook wel.
Ik kijk wel naar programma’s zoals special forces en daar zie je vaak dat mensen tot veel meer in staat zijn dan dat ze zelf van tevoren geloven. Als je dan ziet hoe ze in korte tijd hun grenzen verleggen en veel meer kunnen omdat ze het echt willen. Niet normaal.

Misschien zit jouw bedrijf wel in een dip en heb je moeite om er geloof in te houden. Misschien loop je momenteel tegen je eigen grenzen aan en denk je dat je het tij niet meer kan keren. Neem gerust eens contact met mij op. Misschien zie ik kansen voor jou en jouw bedrijf die jij niet ziet. Zodat jij weer dingen kunt gaan doen die jij je niet voor mogelijk hield.

Als jij het wil, sta ik voor jou klaar.

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>