Verandering is geen doel, het is een gegeven!

Verandering is geen doel, het is een gegeven 8-8

Door de weerstand die er bij ieder mens is om te veranderen, gaan de hakken al snel in de grond als er weer eens iemand voorbij komt die over verandering begint. Waarom zouden we veranderen, vroeger was alles toch ook goed of zelfs beter.

En wat dacht je van: “terug naar het oude normaal……”

Als je jezelf durf toe te staan dat verandering een gegeven is, dan kan dus elke verandering de bedoeling zijn. Geen doel op zich. Dus geen eindpunt, maar onderweg zijn.

Net als je op vakantie gaat. De een viert pas vakantie als hij op zijn eindbestemming is aangekomen, bij de ander begint de vakantie als wanneer ze er over beginnen te fantaseren of wanneer ze werkelijk op reis gaan.

Veranderen is in beweging zijn. Je werkt wel naar een (tussen)bestemming toe, maar als je daar aangekomen bent is er al weer een andere bestemming in het zicht. Je bent als het ware altijd op reis.

Gratis Masterclass De reis van de ondernemer!

Tijdens dit webinar vertel ik over mijn reis als ondernemer. Hoe ik verandering als een gegeven omarmde terwijl het niet altijd gemakkelijk was. Hoe ik soms fouten maakte als ondernemer waar jij nu van kan leren. Daar ben ik niet altijd trots op. Wil je die horen?

Schrijf je gratis in via deze link: https://corspronk.nl/webinar/

#verandering #reisvandeondernemer #ondernemen #ondernemerschap #mentor #kotter

Cor Spronk

Over de auteur

Cor Spronk is een doorgewinterde ondernemer. Een gedreven verhalenverteller uit het oosten van het land. Nuchter en eigengereid. Integer en hij wil er zijn voor een ander.

Cor is informeel in de omgang en houd van korte lijnen. Hij is helder in zijn communicatie en bied graag een luisterend oor naar ondernemers en dan het liefst naar DGA’s / ondernemers.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>